Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde-spiller ute på ubestemt tid: – Prognosen er usikker

Oppdatert 09/07/2020 klokken 13:56 GMT+2

Moldes Stian Gregersen er ute på ubestemt tid.

Stian Gregersen

Foto: Scanpix

Det var i kampen mot Start i den tredje serierunden at Gregersen skadet kneet. I samme kamp satte han inn 3-2-målet på overtid.
Gregersen ønsket ikke å uttale seg om skadesituasjonen til Eurosport onsdag, i påvente av resultat av undersøkelser. Trener Erling Moe var også ordknapp på spørsmålet om han fryktet det var noe potensielt alvorlig: «Vi venter på resultatene, mer enn det er det ikke å melde».
Torsdag kom beskjeden på klubbens hjemmeside at det er usikkert når Gregersen blir spilleklar igjen.
– Prognosen på Stian er usikker, og han kommer til være ute på ubestemt tid sier hovedtrener Erling Moe til klubbens hjemmeside.
Etter at Vegard Forren dro fra Molde, og at Ruben Gabrielsen gikk til franske Toulouse i desember, hadde Molde mistet to sentrale midtstopperskikkelser før den kommende sesongen. Da så det ut som om Martin Bjørnbak og Gregersen kunne bli den nye stopperduoen til Molde. Gregersen spilte alle tre kampene fra start, men har ikke vært på banen siden Start-kampen.
– Det har funka veldig bra. Han er rask, røslig – det setter jeg pris på. Så jeg tror det kan bli veldig bra, sa Bjørnbak om Gregersen før sesongen.
Erling Moe var også klar på at han var trygg på stopper-situasjonen i klubben og kom med lovord om Gregersen.
– Ja, jeg er enig i det, det er spennende. Der er vi offensive. Vi har fått tilbake Stian (Gregersen). Ham har jeg klokkertro på. Han vil være den raskeste midtstopperen dere ser i Eliteserien i år. For å dra til vil jeg si at han springer opp (Mathis) Bolly, sa Moe og lo.
I slutten av juni ble det kjent at Martin Ove Roseth var ferdig i MFK, og klubben hentet inn Sheriff Sinyan fra Lillestrøm.
Molde ligger på en andreplass i Eliteserien med 16 poeng etter seks runder, kun to poeng opp til serieleder Bodø/Glimt. Lørdag møter Molde Haugesund klokken 18.00. Kampen kan du se på Dplay og Eurosport Norge.
Sett denne?
picture

Adekugbe-diskusjon, RBK ikke friskmeldt og Jokke-sang

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame