• Tirsdag fra 19.00: Se Deadline Day-sendingen på Eurosport.no, discovery+ og Eurosport Norge.
Sondre Solholm Johansen forlater Mjøndalen til fordel for skotske Motherwell. Stopperen spiller helgens kamp mot Lillestrøm, men det blir hans siste kamp i brunt for denne gang.
Det eneste som gjenstår nå er medisinsk sjekk og at spilleren selv blir enig med ny klubb om sine betingelser, skriver MIF på sine hjemmesider.
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
I GÅR KLOKKEN 13:01
– Vi ønsker ikke å stå i veien når en spiller får muligheten til å prøve seg i utlandet, og er stolte av å ha fått til en internasjonal avtale for en av våre spillere. Nå fikk vi et økonomisk tilbud som vi kunne akseptere og samtidig har vi spillere i stallen som er klare til å overta Sondres rolle på banen og som fortjener sjansen, sier MIFs sportssjef Hans Knutsen til egen klubb.
Sondre Solholm Johansen kom til Mjøndalen fra Strømsgodset sommeren 2017, og har tidligere spilt for ungdomslagene til Asker og Stabæk, samt Lyn.
– Sondre kom hit som «vrakgods» fra Strømsgodset, men hos oss har han utviklet seg til å bli en så god midtstopper at han tiltrekker seg interesse fra en vesentlig større liga. Det er en fantastisk mulighet for Sondre, som nå får sjansen til å spille store kamper i den skotske serien – blant annet mot Celtic og Rangers, sier MIF-trener Vegard Hansen om overgangen til Solholm Johansen.
Motherwell spiller på øverste nivå i Skottland, noe de har gjort siden 1985. I fjor endte laget på en åttendeplass (av 12). Så langt denne sesongen står Motherwell med fire poeng på tre kamper.
Eliteserien
Ny hodesmell for RBK-spissen – måtte forlate treningsfeltet
I GÅR KLOKKEN 08:44
Eliteserien
Flere profiler usikre før nøkkelkamp: – Krysser fingrene
I GÅR KLOKKEN 07:59