Etter det Eurosport forstår forsøker Mjøndalen å hente Isaac Twum fra Start. De to klubbene skal være enige, og det er nå opp til spilleren selv om han bytter klubb.
Twum har kontrakt med Start ut 2020.
Eliteserien
Best i ligaen etter Bohinen-beslutningen: – Ikke styrt av SA eller Eurosport
5 TIMER SIDEN
Ghaneseren ble hentet av sørlendingene fra Inter Allies i januar 2018, og står foreløpig med en scoring på ti kamper i inneværende sesong. Den 21 år gamle midtbanespilleren har også fem kamper på det ghanesiske landslaget, der han debuterte i 2015 – 16 år gammel (!).
– Vi kan ikke bekrefte dette. Vi jobber med ganske mange navn, og er aktive. Vi ser at vi trenger forsterkninger, og vi vet ikke hvor lenge Tonny (Brochmann) er ute, og vi vet ikke hvordan det blir med Christian (Gauseth). Det kan hende han spiller den kampen her og at det tar litt tid med han og. Så vi trenger folk inn, men om det blir Twum eller noen andre det er uvisst, sier han og forteller at de ikke er i mål med noen navn ennå.
På spørsmål om Twum er på lista over aktuelle kandidater, så er han ikke helt avvisende.
– Han er en god midtbanespiller som vi har diskutert, sier han.
Start ligger rett over Mjøndalen på tabellen før denne runden. Twum har startet åtte kamper for sørlendingene og blitt byttet inn i to.
Sett denne?

Mjøndalens målproblem bekymrer Hansen: – Vi har scoret altfor få mål

Eliteserien
Merker flere LSK-endringer siden ankomsten – vil bygge videre på ny kultur
I GÅR PÅ 20:53
Eliteserien
Takker alle i og rundt LSK etter ny kontrakt: – Lyst til å betale tilbake
I GÅR PÅ 20:51