Populære sporter
All sport
Vis alt

«Mix» på banen da Stabæk slo tsjekkisk motstand

Sondre Skandsen

Oppdatert 04/02/2020 klokken 18:49 GMT+1

Mix Diskerud (29) kom på banen da Stabæk overbeviste mot det tsjekkiske topplaget Banik Ostrava.

Mikkel Mix Diskerud

Foto: Eurosport

Bæringene vant komfortabelt 2-0 i treningskampen tirsdag kveld, som ble spilt på Malta, der Stabæk er på treningsleir. Ola Brynhildsen scoret Stabæks første mål. Samme mann skaffet straffespark i andreomgangen. Emil Bohinen steppet fram og doblet ledelsen fra 11-meteren.
Etter omlag 60 minutter var det duket for Mikkel «Mix» Diskerud som fikk gjøre sin entré på Stabæk-laget. Den samme klubben som han slo gjennom i. Det har vært velkjent at han trener med Jan Jonssons menn i vinter, etter at låneoppholdet i Ulsan Hyundai ble avsluttet.
– Jeg har vel ikke så mye nytt å melde, skrev han i en SMS til Eurosport.no tirsdag kveld.
Da Eurosport.no snakket med Diskerud for noen uker siden om mulighetene for å gjøre en retur til Norge og Stabæk, sa han spøkefullt:
Jeg må vel først prøve å få tjent litt penger først - slik at jeg ikke må si nei til framtidens Stabæk når de etter hvert kommer og ber om litt bidrag.
– Nå mister de jo etter hvert den eneste sportssjefen i Norge som kan trylle, sa Diskerud med referanse til Inge André Olsen som i april forlater Stabæk til fordel for Aalborg.
Nylig fortalte han også til klubbens hjemmeside at han var åpen for muligheten.
– Vi får se om vi kan bli enda bedre kjent, selv om vi kjenner hverandre godt, og om vi kan få til noe annet enn å bare trene denne uken.
Trener Jan Jönsson var også kryptisk når det kom til Diskeruds framtid på Bekkestua.
– Vi har fått Mix med oss. Det kan jeg vel si. Han har trent med oss en stund og er en bra fotballspiller med godt humør. Han var sugen på å bli med ned, og vi hadde en ledig plass
I tillegg til Mix kom Jesper Isaksen på banen. Han signerte fra KBK før jul. Joseph M'Bong prøvespiller for klubben i disse dager og fikk også de siste 20 minuttene i seieren.
Se intervju med Azemi, som allerede er klar for klubben:
picture

Azemi: Dette er den største forskjellen på Stabæk og VIF

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame