– Det er personlige årsaker som gjør at David nå reiser hjem til Sverige og Sirius. Samtidig har vi fått godt betalt, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens egne nettsted.
Den svenske keeperen har spilt 26 kamper for Sarpsborg 08. Nå reiser han hjem til Sverige og svensk fotball, for å spille for Sirius. Klubben endte på 10. plass i Allsvenskan forrige sesong.
– Vi takker David for flott innsats og ønsker ham lykke til videre, sier Berntsen.
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
2 TIMER SIDEN

Henter gammel kjenning

Like etter at det ble klart at Mitov Nilsson reiser til Sverige, kom nyheten om at Sarpsborg 08 henter Anders Kristiansen tilbake til klubben.
Kristiansen spilte 53 kamper for klubben i perioden 2016-2018. Nå vender han tilbake etter et opphold i belgiske Royale Union Saint Gilloise.
– Jeg har skrevet under en treårskontrakt. Jeg hadde en utrolig flott tid i Sarpsborg 08 og byen sist jeg var her og familien stortrivdes. Det er en fantastisk klubb å være i, samtidig som den er veldig ambisiøs, sier sisteskansen til Sarpsborgs nettsider.
Kristiansen var med da Sarpsborg 08 tok bronse i 2017. Nå er han klar til å bidra på nytt.
– Jeg returnerer til en større klubb enn den jeg forlot. Det er nye fasiliteter og en spillergruppe og et trenerteam med mye kvalitet. Jeg opplever også at det er en spillergruppe med mer kvalitet enn man kanskje har klart å få ut i form av resultater de siste par årene, sier keeperen.
Thomas Berntsen, som takket av Mitov Nilsson like før han sa velkommen til Anders Kristiansen, tror erstatteren kommer til å gjøre en god jobb.
– Dette er en avtale vi er veldig godt fornøyd med. Anders er en solid, norsk keeper som er ekstremt seriøs. Vi får inn en dedikert keeper med flotte holdninger og kvaliteter både på og utenfor banen, sier sportssjefen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Viking med tremålsseier over Jerv
2 TIMER SIDEN