Fotball
Eliteserien

Mister sesongen: – Nedslående beskjed

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Henrik Gjesdal

Foto: Scanpix

AvChristine Skarstein Olsen
28/05/2020 på 07:41 | Oppdatert 28/05/2020 på 07:41

Starts nye midtstopper Henrik Gjesdal får ikke spilt en eneste kamp i den gul-svarte drakten denne sesongen. Han har fått avrevet et korsbånd.

  • Se Eliteserien på Dplay. Sikre deg tilgang her!

Gjesdal skadet kneet under trening forrige lørdag og torsdag melder Start på sin hjemmeside at det fremre korsbåndet er røket.

Eliteserien

Her leder Ingebrigtsen Brann for første gang

FOR EIN TIME SIDAN

26-åringen må opereres, og det ventes over et halvt år med behandling og opptrening. Dermed mister han den kommende sesongen.

– Fotballen kan av og til være brutal. Jeg hadde virkelig sett frem til å bidra på banen for Start i år. Å få en slik nedslående beskjed rett før seriestarten er vanskelig å ta innover seg. Samtidig vet jeg at skaden er skjedd, og det eneste jeg kan gjøre nå er å se fremover. Nå håper jeg å gjennomføre operasjon i løpet av de neste dagene. Så starter en lang, hard jobb for å komme enda sterkere tilbake i 2021, sier Gjesdal.

Gjesdal kom til Start i januar fra Kristiansund hvor han spilte fra 2017.

– Først og fremst er det utrolig synd for Henrik, som virkelig var på gang etter å ha vært litt småskadet i starten av tiden hans her. Nå må vi sørge for at han får best mulig oppfølging, slik at han er klar til neste sesong, sier Start-trener Joey Hardarson.

Onsdag ble Marius Høibråten klar for Bodø/Glimt. Da han ankom Bodø onsdag kunne Avisa Nordland fortelle om en spesiell situasjon. For på flyplassen traff han nemlig på Glimts Vegard Bergan, som skulle motsatt vei. Høibråten erstatter lysluggen som etter alt å dømme blir klar for Start.

(Eurosport.no/©NTB)

Sett denne?

INDRE BANE: Spår nedtur i Stavanger, årets overraskelse og svensk selvkritikk

01:21:00

Eliteserien

Håper denne regelen skal sørge for Europa-spill: – «Høl i huet» hvis ikke

FOR 19 TIMAR SIDAN
Eliteserien

Brann-spiller i isolasjon med lette koronasymptomer

FOR 21 TIMAR SIDAN
Relatert
FotballEliteserien
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen