Gjesdal skadet kneet under trening forrige lørdag og torsdag melder Start på sin hjemmeside at det fremre korsbåndet er røket.
26-åringen må opereres, og det ventes over et halvt år med behandling og opptrening. Dermed mister han den kommende sesongen.
Eliteserien
Linkes til storklubb for kjempesum – kan dryppe på norske klubber
19/10/2021 PÅ 15:19
– Fotballen kan av og til være brutal. Jeg hadde virkelig sett frem til å bidra på banen for Start i år. Å få en slik nedslående beskjed rett før seriestarten er vanskelig å ta innover seg. Samtidig vet jeg at skaden er skjedd, og det eneste jeg kan gjøre nå er å se fremover. Nå håper jeg å gjennomføre operasjon i løpet av de neste dagene. Så starter en lang, hard jobb for å komme enda sterkere tilbake i 2021, sier Gjesdal.
Gjesdal kom til Start i januar fra Kristiansund hvor han spilte fra 2017.
– Først og fremst er det utrolig synd for Henrik, som virkelig var på gang etter å ha vært litt småskadet i starten av tiden hans her. Nå må vi sørge for at han får best mulig oppfølging, slik at han er klar til neste sesong, sier Start-trener Joey Hardarson.
Onsdag ble Marius Høibråten klar for Bodø/Glimt. Da han ankom Bodø onsdag kunne Avisa Nordland fortelle om en spesiell situasjon. For på flyplassen traff han nemlig på Glimts Vegard Bergan, som skulle motsatt vei. Høibråten erstatter lysluggen som etter alt å dømme blir klar for Start.
(Eurosport.no/©NTB)
Sett denne?

INDRE BANE: Spår nedtur i Stavanger, årets overraskelse og svensk selvkritikk

Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
18/10/2021 PÅ 20:03
Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
18/10/2021 PÅ 16:55