• Se Real Madrid med Martin Ødegaard i den spanske supercupen onsdag og torsdag på Discovery+. Sikre deg tilgang her!
Ofkir startet kun ti kamper for sarpingene i 2020-sesongen, noe han ifølge sin agent Stig Lillejord er langt fra fornøyd med.
– Ofkir er jo en spiller som var bra for oss i starten, men så ble han skadet. Så hentet vi inn noen spillere, og han kom ikke helt tilbake på samme nivå. Men når han er i form og «på», er han en spiller med x-faktor. Vi er positive til å beholde ham – men vi vet ikke om han er det. Vi skal møtes neste uke, så får vi se. I utgangspunktet ønsker vi å ha ham her, men vi tvinger ingen til å bli, sier sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, til Eurosport.
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
EN TIME SIDEN
– Kan han forvente seg mer spilletid i 2021?
– Det blir opp til ham selv, egentlig. Når han er på sitt beste, så er han god nok for de fleste klubber i Eliteserien. Er han ikke på sitt beste, så spiller han ti kamper fra start. Det er bare sånn det er, og det er ikke negativt ment. Han har et så høyt potensiale, og må legge alle eggene i den riktige kurven. Gjør han det, blir han en veldig viktig brikke for oss.
Start er blant flere norske klubber som følger 24-åringens situasjon tett, melder Fædrelandsvennen. Sørlandsklubben er i gang med en overhaling av troppen etter fjorårets nedrykk, men Ofkir skal være mest interessert i å fortsette karrieren i Eliteserien. Skulle han velge å bli i Sarpsborg, vil han forvente seg knalltøff konkurranse også kommende sesong.
– Vi kommer nok til å hente inn 4-5 nye spillere. Vi har som mål å komme oss opp blant de beste lagene i landet igjen, og da må vi få opp konkurransen, sier Berntsen.
Dette sa Ofkir før 2020-sesongen:

Ofkir om ny klubb, ny trener og 2020-sesongen

Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Viking med tremålsseier over Jerv
EN TIME SIDEN