Populære sporter
All sport
Vis alt

Michelsens oppfordring til KBK-fansen: – Kona til Flamur må få seg jobb i byen!

Jonas Bergh-Johnsen

Publisert 19/02/2020 klokken 08:32 GMT+1

Slik ser Christian Michelsens oppskrift ut for å få Flamur Kastrati til å signere ny femårskontrakt med KBK: Få barna hans inn på skole i byen og skaffe kona jobb. Det får spissen selv til å smile.

Hoseth og Michelsen

Foto: Eurosport

KRISTIANSUND (Eurosport.no):
Det har i vinter versert rykter om at Flamur Kastrati har vært på blokka til flere, større norske klubber, deriblant Vålerenga. Eurosport kjenner til at det har vært følere ute fra Oslo øst.
Og selv om det ennå ikke har materialisert seg i et konkret bud i faxmaskinen på kontoret til sportssjef Kenneth A. Leren i Kristiansund BK, er det lett å se for seg at egenskapene hans er attraktive for flere Eliteserie-trenere.
Saken fortsetter under:
picture

Lystig KBK-duo med klare meldinger til RBK-Åsen og Fagermo

Lagt en plan

I et intervju med Eurosport er KBK-sjef Christian Michelsen tydelig på hvor sentral posisjon den aggressive og hardtarbeidende spissen har i laget som ble nummer seks i fjorårets Eliteserie.
– Spør du publikummet her så er de glade i ham. Han er på mange måter den som setter fyr på både laget og stemningen. Han er en av de attraktive spillerne våre. At vi har spillere det spekuleres i til både de store klubbene i Norge og klubber utenfor landets grenser er helt tipp-topp. Det er levebrødet til KBK. Jeg regner med at det tenner gutta sjøl også, til å prestere når de er her. Så regner jeg med at vi blir enige når de skal videre, som vi ble med Bamba og Brann.
Michelsen har en klar plan på hvordan han skal få ledestjernen på topp til å bli værende.
– Vi har kontrakt med han et par sesonger til (halvannet år, red.anm), så det blir fint. Vi må forlenge den med fem år. Vi skal få inn barna hans på skolen til høsten, så spikrer vi ham. Vi må hjelpe kona med jobb også, det er viktig for de som ser på her i Kristiansund – kona til Flamur må få jobb, er Michelsens klare oppfordring i det han ser inn i Eurosports kamera.
Se intervjuet med Michelsen og Hoseth her. Saken fortsetter under:
picture

– En som setter fyr på laget og stemningen

Varmer hjertet

Den oppfordringen får spissen selv til å le høyt.
– Ha ha, ja det er hyggelig å høre, flirer Kastrati.
– Men for å være litt seriøs: Det varmer virkelig i hjertet å høre at man er så ønsket, sier spissen.
– Er det jobb til kona som skal til for at dere slår dere ned i byen for godt?
– Ha ha, det vet jeg ikke, ler 28-åringen.
Han har vært svært sentral i KBKs oppofrende presspill de siste par årene, og tallene med og uten Kastrati på banen har tidvis vært alarmerende lesning.

– Ikke sagt nei til noen

Foreløpig har han kontrakt til sommeren 2021 og det er ingen umiddelbare planer om forlengelse. Men det har ei heller vært konkrete henvendelser i vinter, sier Kastrati.
Jeg har 1,5 år igjen av kontrakten min. Det eneste kjedelige svaret jeg kan gi er at jeg må forholde meg til den. At det blir skrevet i media og sånne ting er bare positivt, det viser at du gjør noe riktig. Men prat og handling, det er stor forskjell, påpeker han.
– Hvor nære har du vært å skifte klubb i vinter?
– Jeg har ikke vært nære å skifte beite, det har jeg ikke. Det har vært mye prat. Jeg har ikke sagt nei til noe, nei.
– Så KBK har ikke fått bud?
– Nei, det vet jeg ikke. Jeg har ikke spurt dem om det.

Jakter spisspåfyll

Etter hattricket mot Rosenborg sist fredag blir ikke prislappen noe mindre, skal en tro KBKs suksesstrener.
– Han blir bare dyrere og dyrere nå, med denne prestasjonskurven. De må få ut fingeren hvis de skal ha råd til ham, sa Michelsen i retning Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo etter kampen.
Samtidig som han vil beholde Kastrati er Michelsen helt tydelig på at han er på spissjakt. Per dags dato han han kun den kosovoalbanske landslagsspilleren som rent spissalternativ i troppen.
– Vi skal ha inn en spiss, det skal vi prøve på før seriestart, ellers er vi meget godt fornøyd med stallen. Helst et tydelig midtspissalternativ til Flamur, for han kan også spille i flere roller: 10er bak en spiss, i tospann med en ny eller til og med på en av sidene. Så det er for å komplementere angrepet vårt, det viser seg på en sesong at man trenger to spisser, sier Michelsen.
Det har Kastrati full forståelse for:
– Ja, jeg tror det er viktig å ha flere strenger å spille på, sier Kastrati.
Fikk du med deg denne?
picture

Linkes sterkt til Oldrup og Kastrati – slik svarer Fagermo

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame