• Mandag kveld stenger overgangsvinduet, og fra klokken 19.00 kan du følge alt som rører seg i siste timene av vinduet. Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Dplay!
Med litt over 24 timer til overgangsvinduet i Norge stenger, er det flere Eliteserie-klubber som kan se sitt snitt til å forsterke inn mot en intens høstsesong. En spiller inn eller en spiller ut kan bety mye for hver enkel klubb, og det er ventet aktivitet hos flere klubber helt fram til vinduet stenger natt til tirsdag.
Brann er en av klubbene som etter sigende ønsker å forbedre seg inn mot en tøff høst, og ifølge Erling Moe skal bergenserne ha forhørt seg om Molde-spiller Eirik Ulland Andersen.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Ja, de har forhørt seg om han, sier Molde-treneren til Eurosport, etter å ha blitt konfrontert med spekulasjonene rundt et klubbytte for Ulland Andersen.
Det var Nettavisen som først omtalte Branns interesse for Eirik Ulland Andersen.

– Det får du spørre Molde om

Samtidig som Molde-treneren bekrefter av Brann har forhørt seg om Ulland Andersen, avviser Kåre Ingebrigtsen av vestlandsklubben fortsatt jobber med en løsning for den 28 år gamle haugalendingen.
– Det er flere spillere vi har forhørt oss om, men jeg har ikke noe tro på at det skjer noe med Ulland Andersen nå, sier Ingebrigtsen til Eurosport etter kampslutt på Brann stadion.
– Så Ulland Andersen til Brann er lagt død enn så lenge?
– Ja, det stemmer.
– Jaha? Hva er grunnen til det?
– Nei, det får du spørre Molde om, svarer en kryptisk Brann-trener, uten å begrunne uttalelsen noe ytterligere.

Moe: – Vi har en plan

Molde-trener Erling Moe er tydelig på at det er "stille og rolig" på overgansfronten i Rosenes by, og understreker samtidig at det ikke er noe grunn til å forvente all verden fra Molde de neste timene.
– Vi har gode spillere her, så det blir ikke mye aktivitet fra vår side. Vi har en plan, så får vi bare se om alt går etter planen – både nå og i det neste vinduet, forteller Molde-treneren.
Om Eirik Ulland Andersen forklarer Moe at klubben har en meget god dialog med kantspilleren.
– Det er bestandig langt fra å forhøre seg om en spiller til det faktisk skjer noe. Eirik er en spiller som kommer til å vise seg meget god i årene framover, sier han.
Ulland Andersen var ikke med resten av Molde-laget til bortemøtet med Brann i Bergen søndag kveld. Erling Moe forteller videre at Branns antatte interesse og Ulalnd Andersens fravær ikke nødvendigvis har noe sammenheng.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37