MJØNDALEN (Eurosport.no):
Et av forrige sesongs mest dramatiske øyeblikk kom helt på tampen av Eliteserien.
Eliteserien
Får Helland til å koke: – Det er uforståelig dumt. Jeg blir faktisk provosert
27/08/2021 PÅ 20:15
Da Fredrik Brustad og Mjøndalen pirket inn vinnermålet mot Vålerenga i siste kamp, var det akkurat nok til å redde plassen i den øverste ligaen. Likevel mener Gauseth at laget hadde fortjent mye bedre.
– Det er veldig mange som ikke evner å se bak resultatene, og det gjør meg oppgitt. Faktum er at vi ble ranet i fjor – og at vi ikke fikk den «creden» vi hadde fortjent. Hverken av dommere, eksperter, medier eller motstanderlag, mener Mjøndalen-kapteinen.
Og fortsetter:
– Vi hadde ekstremt mange stang ut-opplevelser i fjor. Det vil ikke skje i år – og da er vi et lag som ligger på øvre halvdel i Eliteserien.

Forventer dystre spådommer

Trener Vegard Hansen er som vanlig noen knepp mer diplomatisk når det kommer til sesongmål i 2020.
– Vi må bli bedre enn i fjor for å holde plassen. I fjor klarte vi oss med et mål, men vi mener at det er mulig for Mjøndalen å krabbe mot midten av Eliteserien om vi jobber godt over tid.
I disse dager begynner mediene å sende ut sine spådommer for årets Eliteserie. I Mjøndalen forventer de å bli dømt nord og ned, igjen.
– Vi er jo blant de med minst budsjett, og tipper vi sammen med feks Sandefjord og Start tippes i bånn. Men vi har ambisjoner om å krabbe litt oppover og slippe det maset i bunnen denne sesongen, sier Hansen.
Gauseth forventer ingen kamp i bunnen i år.
– Vi har et styrket lag, og vi er et bedre lag i forhold til fjoråret. Men det virker det som hverken mann eller mus får med seg. Ingen synes tydeligvis at vi er gode eller ser bra ut. Men greit nok, vi noterer oss navn og meninger – og så skal vi trykke til. Vi er et lag på revansjetokt, oppsummerer Mjøndalen-kapteinen.

Fantasy FK: De beste spissvalgene, RBK-spilleren alle må ha og treningskampene

Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Reddet heldige RBK med sin første seriescoring på to år
15/08/2021 PÅ 17:52