– Aalesund har sett helt forferdelig ut! De må begynne å ta poeng nå, ellers ryker de rett ned i OBOS igjen, konstaterer Jonsson og legger til:
– Men det er en ny fase de går inn i nå, der motstanden fremover blir noe enklere. Det er derfor ingen tvil om at kampen mot Sandefjord blir svært viktig.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21

Savner tydelige ledere

Jonsson er derimot optimistisk og tror Lars Bohinens menn kan snu den tunge starten, som har resultert i hele 25 baklengsmål i løpet av de syv første kampene.
– Aafk er inne i en ny fase nå. Flere sentrale spillere er tilbake fra skade, og jeg tror vi får se et Aalesund med mere ryggrad fremover, sier fotballeksperten, som har savnet tydelige ledere i laget fra Sunnmøre.
– Jeg synes allerede jeg har sett tendenser til et mer kynisk Aalesund, og jeg tror de er rustet til å hevde seg både mot Sandefjord og i de andre kampene fremover.
Saken fortsetter under videoen. Har du husket ukens Eliteserien Fantasy? Her får du de siste tipsene før dagens runde:

Derfor kan disse redde ditt Fantasy-lag

– Enormt viktig kamp

Tidligere Aalesund-trener og Eurosports fotballekspert, Kjetil Rekdal, kaller Aafks kamp mot Sandefjord onsdag, for en direkte konkurranse om å overleve på øverste nivå.
– En enormt viktig kamp! Alt annet enn poeng er underordnet, sier Rekdal.
– Sandefjord er på samme måte som Aafk nyopprykket, og slik jeg ser det blir det en konkurranse mellom de tre nye lagene om å beholde plassen i år. Da må kamper som dette vinnes.
For å vinne mener Rekdal at Aalesund må tette igjen bakover og stable opp forsvaret bedre.
– De er altfor lette å score på, og det virker nesten som de er inne på et blindspor. Når det begynner å ramle inn mål, så bare bøtter alt inn, avslutter Rekdal.

Overbefolker motstanderen: – Har ikke sett maken i norsk fotball!

Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 KLOKKEN 18:08