Populære sporter
All sport
Vis alt

Mener Aafk går inn i en avgjørende fase: – Sett helt forferdelige ut

Helene Fineide

Oppdatert 15/07/2020 klokken 15:01 GMT+2

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson tror Aalesunds tunge seriestart kan delvvis skyldes skader på viktige spillere. Nå tror han den dystre trenden kan snu, men mener onsdagens kamp mot Sandefjord blir skjebnesvanger.

Lars Bohinen

Foto: Eurosport

– Aalesund har sett helt forferdelig ut! De må begynne å ta poeng nå, ellers ryker de rett ned i OBOS igjen, konstaterer Jonsson og legger til:
– Men det er en ny fase de går inn i nå, der motstanden fremover blir noe enklere. Det er derfor ingen tvil om at kampen mot Sandefjord blir svært viktig.

Savner tydelige ledere

Jonsson er derimot optimistisk og tror Lars Bohinens menn kan snu den tunge starten, som har resultert i hele 25 baklengsmål i løpet av de syv første kampene.
– Aafk er inne i en ny fase nå. Flere sentrale spillere er tilbake fra skade, og jeg tror vi får se et Aalesund med mere ryggrad fremover, sier fotballeksperten, som har savnet tydelige ledere i laget fra Sunnmøre.
– Jeg synes allerede jeg har sett tendenser til et mer kynisk Aalesund, og jeg tror de er rustet til å hevde seg både mot Sandefjord og i de andre kampene fremover.
Saken fortsetter under videoen. Har du husket ukens Eliteserien Fantasy? Her får du de siste tipsene før dagens runde:
picture

Derfor kan disse redde ditt Fantasy-lag

– Enormt viktig kamp

Tidligere Aalesund-trener og Eurosports fotballekspert, Kjetil Rekdal, kaller Aafks kamp mot Sandefjord onsdag, for en direkte konkurranse om å overleve på øverste nivå.
– En enormt viktig kamp! Alt annet enn poeng er underordnet, sier Rekdal.
– Sandefjord er på samme måte som Aafk nyopprykket, og slik jeg ser det blir det en konkurranse mellom de tre nye lagene om å beholde plassen i år. Da må kamper som dette vinnes.
For å vinne mener Rekdal at Aalesund må tette igjen bakover og stable opp forsvaret bedre.
– De er altfor lette å score på, og det virker nesten som de er inne på et blindspor. Når det begynner å ramle inn mål, så bare bøtter alt inn, avslutter Rekdal.
picture

Overbefolker motstanderen: – Har ikke sett maken i norsk fotball!

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame