Start-Haugesund 5-1
– Vi er fryktelige. Det ser ikke ut som vi vil spille fotball i det hele tatt. Vi henger ikke sammen, og det er bare totalt ubrukelig, sier en svært frustert Fredrik Pallesen Knudsen om eget lag til Eurosport etter kampen.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
– Nå har vi meldt oss på nede i den der bunnstriden, så nå må vi virkelig steppe opp hvis vi skal bli værende i Eliteserien.
Saken fortsetter under videoen. Se hele intervjuet med Fredrik Pallesen Knudsen her:

Slaktet eget lag etter tapet: – Totalt ubrukelig

Mjøndalen-trener Vegard Hansen så nedrykksrival Start gruse Haugesund fra Fotball Direkte-studioet, og oppsummerte målfesten kort og enkelt.
– Faen.

– Da er vi fucked

I studiosendingen før kampstart var nemlig treneren, som måtte se sitt eget lag kapitulere mot Vålerenga kvelden før, klar på at kampen om kvalikkplassen i hovedsak sto mellom Start og Mjøndalen. Start-seier søndag ville dermed gitt en svært ubehagelig luke opp til sørlendingene for bruntrøyene.
Og til tross en liten luke ned til Aalesund på tabellen, la ikke MIF-trener skjul på at han også fryktet et Aafk som skulle begynne å plukke poeng.
– Hvis Aalesund begynner å få noen seiere, og plutselig begynner å ta oss igjen nå – da er vi fucked uansett, sa en smånervøs Hansen før kampstart.
Saken fortsetter under videoen. Martin Ramsland var svært fornøyd etter den kruttsterke seieren over Haugesund. Se intervjuet her:

– Nå får vi litt heng på Haugesund og de andre lagene

Selvmål og svakt keeperspill

Haugesund åpnet derimot friskest på Sørlandet, men et selvmål etter en Start-overgang i det 13. minutt sendte hjemmelaget i ledelsen. Ulrik Fredriksen sklidde ballen i eget nett, og det sto 1-0 på Sør Arena.
Ikke mange minuttene senere doblet sørlendingene ledelsen. Denne gangen var det Mohamed El Makrini som klinket til fra 20 meter, og straffet gjestene etter et forferdelig balltap i forkant. Ekspertene i studio lot seg heller ikke imponere av Sandviks keeperspill.
– Det der er usselt keeperspill. Slik Haugesund fremstår nå så er FKH et soleklart bunnlag, mente Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson etter 2-0 målet.

Målfest

Det gikk fra vondt til verre for Hansen i studio, da Start fortsatte storspillet på Sør Arena. Like etter halvtimen spilt stanget nemlig Eirik Schulze inn 3-0 for gultrøyene. Hjemmelaget viste kanonform mot et Haugesund-lag som skapte svært lite.
Gjestene meldte seg derimot på igjen i kampen etter pause. Ibrahima Wadji løp fra egen bane halvdel, etter en stikker fra Niklas Sandberg. Wadji var iskald og satte inn reduseringen for Haugesund.
Start svarte kjapt, da Schulze nok en gang stanget inn 4-1 for Start, etter en lekkert slått corner av Christian Bolanos.
Kampen punkterte fullstending da Ulrik Fredriksen satte inn sitt andre selvmål for kvelden like før slutt. Hjemmelaget kunne dermed juble for en svært viktig 5-1 seier.

Se høydepunktene: Marerittkveld for Haugesund da Start storspilte

OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58