HAUGESUND (Eurosport.no):
Litt ut i torsdagens trening på Haugebanen ble Benjamin Källman liggende på gresset etter en smell i foten i en duell. Han fikk tilsyn på sidelinjen og kom seg på beina igjen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Men etter å ha testet litt spill måtte han til slutt gi seg og signaliserte til trener Jostein Grindhaug at det ikke gikk å spille mer.
Deretter ble det ispose på foten, men han var på beina igjen til et intervju med Eurosport.no etter treningen, dog litt haltende.
– Jeg håper at det går bra. Det var en liten smell da jeg skulle gå på skudd og jeg måtte gå av, men vi håper det ikke er noe mer enn det, sier Källman til Eurosport.no.
– Håper at det ikke er noe farlig før Rosenborg-kampen?
– Så klart håper vi ikke det, men vi får se hva som skjer. Vi må undersøke litt og se hva det er, sier han og innrømmer at det er vondt akkurat nå.
– Nå er det litt vondt ja, men det er jo direkte etter trening så vi får se om det blir bedre i dag, også får vi bare se, sier han.
I tillegg var både Fredrik Pallesen Knudsen og Bruno Leite kun med på deler av dagens trening. Grindhaug sier det er noen usikre momenter inn mot Rosenborg-kampen.
– Ja, det er vel et par, tre. Men det kan vi leve med. Vi har nok å velge i, sier han.
Søndag møter Haugesund Rosenborg i den tiende serierunden. Kampen kan du se på Dplay og Eurosport Norge fra kl. 20.30.
Sett denne?

Fantasy-ekspertenes tips: Junker eller Boniface

Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55