MJØNDALEN (Eurosport.no):

Mjøndalen - Haugesund 1-0 (1-0)

Eliteserien
Dansk midtbanespiller klar for Haugesund
FOR 9 TIMAR SIDAN

Og hvem andre enn Ibrahim Shuaibu skulle avgjøre mot gamleklubben? Han satte bredsiden til på Dragsnes' innlegg halvveis inn i førsteomgangen og sendte dermed Mjøndalen til himmels. Spissen løp rett bort til trener Vegard Hansen som har vist han tillit - noe han slet med å få under Grindhaug i Haugesund.

– Dette er den beste følelsen jeg har hatt i karrieren min. Jeg sa til Vegard før kampen at dette var min kamp. Jeg har spilt i Haugesund i nesten fire år, så jeg visste hvordan jeg skulle score på dem.

Dermed var Mjøndalens rekke med sju tap på rad brutt.

– Det var på høy tid. Fy faen, dette har vært jævlige greier altså. Det er den tyngste perioden jeg har vært borti i fotballen. Det har vært flaut og gått på æren løs, sa en euforisk Vegard Hansen til Eurosport etter kampen.

– Det er rett og slett ufattelig deilig.

– Hadde vi tapt i dag hadde jeg vært bekymret for hvordan dette skulle gå. Da vet jeg ikke hvordan jeg skulle forberedt oss foran neste kamp, innrømmer han.

Se høydepunktene: Mjøndalen kunne endelig juble for seier

Haugesund på sin side, slet med å true hjemmelaget ordentlig. De tok over mye av banespillet da hjemmelaget la seg lavt for å forsvare ledelsen sin, men klarte aldri å trenge gjennom et for dagen mer solid brunt forsvar. Med ett stort unntak. Benjamin Tiedemann Hansen kunne - og burde - utlignet etter hvilen. Han stupte inn på et innlegg og fra kun to meter headet han utenfor.

Haugesund deppet dermed over å gå både poengløse og målløse av banen.

– Vi visste det kom til å bli en krig. Når de får 1-0 så vet vi at de drøyer og blir liggende. Men det er jo lov, og dommeren tillater det, så jaja, sukket Niklas Sandberg etter kampen.

Jostein Grindhaug var skuffet over å ikke sette sjansene:

– Med normal uttelling ville vi fått med oss noe i dag, men til syvende og sist er det kvaliteten det handler om. Den var ikke god nok i dag, og det er fair at Mjøndalen vinner.

Se intervjuet med Vegard Hansen her:

– Hadde vi ikke klart det i dag, vet jeg ikke hvilke hvilke kort jeg skulle trukket

Eliteserien
Reagerer på Hauges Vålerenga-tirade: – Smålig
I GÅR PÅ 16:46
Eliteserien
Nedslående beskjed for bunnlaget: – Nå er det virkelig akutt
I GÅR PÅ 12:12