• Se Molde - Jerv søndag fra klokken 18:00 på discovery+
Målvakten, som kom til Jerv i 2018, har skrevet under på en kontrakt som binder han til kubben ut 2024. Det melder sørlandsklubben på sine hjemmesider onsdag ettermiddag.
– Det er veldig artig. Det skjer mye spennende i klubben for tiden, og jeg er takknemlig for at jeg får fortsette å være en del av det. Jerv er en klubb jeg har blitt glad i. Det er en fantastisk fin klubb å utvikle seg i og det har vært en veldig god klubb for meg de årene jeg har vært her, sier han til Jerv.
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
18 TIMER SIDEN
Øystein Øvretveit har vært en viktig brikke for Arne Sandstø de siste årene. 27-åringen fra Bergen ble den store helten i fjorårets kvalikkamp mot Brann, da han både reddet to straffet i ordinær tid og to i straffesparkkonkurransen.
Trener Sandstø er godt fornøyd med å få på plass en ny avtale med sisteskansen.
– Det er fortsatt en ung keeper som er i veldig god utvikling og har tatt store steg den tiden han har vært hos oss, noe som vi er veldig glad for. Så er vi glade for humøret, roen og tryggheten som Øystein sprer i garderoben, den er veldig viktig både på og utenfor banen, sier han til egen klubb.
Også i årets Eliteserie-sesong har Øvretveit vist at han hodler nivået. I den tredje seriekampen mot Kristiansund leverte han nok en strafferedning – denne gangen fra Moses Mawa, der Jerv til slutt vant kampen på Levermyr 1-0.
I etterkant viste Øvretveit fram «lykkebokseren» han hadde på seg under kampen.
Se video her.

Forklarer underbukse-påfunnet etter kampen

Eliteserien
Knutsen om det kommende overgangsvinduet: – Et vanskelig marked
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rekdal endelig klar – gjenforenes med «Paco»
EN DAG SIDEN