Sandefjord - Bodø/Glimt 1-2
Manchester United-speider Tommy Møller Nielsen var søndag på plass i hvalfangerbyen, og Eurosport erfarer at dansken var tilstede for å ta en ekstra god titt på Glimt-komet Jens Petter Hauge – for andre gang denne sesongen.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Det var ikke min beste kamp i dag, dessverre. Litt kjedelig at han så denne kampen, men får håpe at han likte det han så, sa Hauge til Eurosport etter kampen.
– Manchester United er vel feil lag for din del (Hauge er Chelsea-supporter journ.anm)?
– Hehe, alle lagene i England er interessante. Favorittlag må man legge bort når det kommer til sin egen karriere, svarte Glmt-kanten, som ikke helt kom til sin rett mot Sandefjord søndag kveld.
Se intervjuet med Jens Petter Hauge her. Saken fortsetter under videoen.

Smiler over Manchester United-interesse: – Litt kjedelig at han så denne kampen

Saltnes redningsmann

De helgule fra Nordland viste både Møller Nielsen og de andre fremmøtte hvem som har vært Norges beste lag gjennom store deler av sesongen. Med en kneskadet Kasper Junker ute av troppen, var det duket for nigerianske Victor Boniface på topp for Bodø/Glimt.
Vikaren brukte et drøyt kvarter på å vise seg fram på gresset i Sandefjord, for 19-åringen gjorde ingen feil i duell med keeper Storevik etter å ha blitt spilt gjennom av indreløper Ulrik Saltnes. Nettopp mannen fra Brønnøysund skulle spille en viktig rolle i en ellers tøff dag på jobben for serielederne.
Etter at Sivert Gussiås utliknet for hjemmelaget like etter pause, svarte omsider Saltnes og sikret nok en seier for Bodø/Glimt.
– Ulrik spiller en fantastisk kamp i dag, sa Jens Petter Hauge etter kampslutt.

Slik stilte lagene

Sandefjord (4-2-3-1): Storevik - Wembangomo, Grorud, Vales, Kralj - Palsson, Kurtovic - Brenden, Rufo, Normann Hansen - Gussiås
Bodø/Glimt (4-3-3): Haikin - Sampstead, Lode, Høibråten, Bjørkan - Brunstad Fet, Berg, Saltnes - Zinckernagel, Boniface, Hauge
Se høydepunktene fra kampen her.

Se høydepunktene: Glimt økte luken til Molde

UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54