NADDERUD (Eurosport.no):
Han er ikke vanskelig å få øye på ute på Stabæks treningsfelt – og det er ikke bare på grunn av den fyldige manken. 20 år gamle Magnus Lundal har et steg og en teknikk som kan gjøre ham til et meget spennende bekjentskap når Eliteserien omsider ruller igjen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tromsø med kruttsterk trepoenger på Åråsen
12 TIMER SIDEN
– Jeg er en kreativ spiller. Jeg liker å dra av ledd og skape overtall. Gjøre ting som er gøy for publikum, sånne ting man gjør på løkka med kompiser. Jeg håper jeg kan vise frem ferdighetene mine, sier Lundal til Eurosport.
– Litt unorsk i stilen, med andre ord?
– Ja, jeg liker å tenke det selv ihvertfall, gliser unggutten.
Se intervjuet med Lundal her (saken fortsetter under):

Slik skal han bli publikumsfavoritt på Nadderud

Tror på spilletid

Forrige uke signerte Lundal sin første proffkontrakt med Bærumsklubben.
– Det var veldig gøy. Det er en drøm som går i oppfyllelse.
Og veien kan være kort fra proffkontrakt til A-lagsspill. Grunnet koronapandemien blir Eliteserie-starten meget intens med kamper som kommer tett. Det kan by på muligheter som kanskje ellers ikke ville dukket opp for Lundal.
– Jeg tror det er en ekstra god mulighet for meg i denne tiden her. Det kommer til å bli mange kamper og mye ekstra belastning på enkelte spillere. Så jeg håper jeg kan snu dette her til noe positivt for min del, sier Lundal.
For situasjonen kunne fort vært annerledes for Stabæk-produktet om ikke koronapandemien hadde brutt ut.
– Han er en av de spillerne jeg nevner når vi går inn i denne fasen – han kan ha tjent litt på den perioden vi har vært gjennom. Han kunne vært på utlån nå, men så skjedde ikke det, sier Stabæk-trener Jan Jönsson.

Gode signaler fra sjefen

For nå kan Lundal få muligheten han har drømt om - og signalene fra sjefen har vært gode.
– Han synes det er veldig mye bra. Så har jeg alltid hatt en litt svak side i det å tråkke til i duellene. Så jeg tenker jeg skal utvikle de positive sidene og jobbe litt med det Janne sier om å tråkke til defensivt. Så tror jeg det kan bli veldig spennende.
Jönsson innrømmer at 20-åringen kan få spilletid allerede i sesongstarten.
– Det kan han. Han er definitivt en spiller som har blikket, følelsen. Så må han bli litt tøffere, men han har hatt litt tid på lære seg det nå. Han er absolutt en av de som kan få sitt gjennombrudd.

Nysigneringen må rett i karantene – kommer med beskjed til fansen

Eliteserien
Se høydepunktene: Gjenåpningsfest i Drammen – Strømsgodset scoret fem
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kapteinen uenig med ekspertene: – Der er det stor gutt mot liten gutt
13 TIMER SIDEN