Det melder Rosenborg selv på sine nettsider onsdag.
Skaden oppsto da trønderne tapte hele 1-5 borte mot de suverene seriemesterne i helgen.
Eliteserien
Dette er de nominerte til Årets spiller i Eliteserien
5 TIMER SIDEN
Helland kom inn som innbytter, og pådro seg en muskelskade i låret.
– Pål måtte strekke seg i en duell og endte i noe som lignet en spagat. Det førte til at han fikk en muskelskade på baksiden av låret som vil holde ham ute i flere uker. Slik som terminlisten er nå, er han ute for resten av sesongen, sier medisinsk koordinator, Haakon Schwabe til klubbens nettsider.
På oppvarmingen til den samme kampen, måtte Vegar Eggen Hedenstad, som i utgangspunktet var i startoppstillingen, gi seg. Han har knetrøbbel, skriver rbk.no, og det medisinske apparatet forsøker å få backen – som er på utgående kontrakt – klar til oppgjøret mot Vålerenga i Oslo mandag.
– Vegar har en overbelastningskade i kneet, som ble forverret under oppvarmingen i Bodø. Situasjonen hans vil vurderes inn mot mandag, men vi jobber ut i fra å få ham klar til Vålerenga-kampen, sier Schwabe.
Rosenborg er i øyeblikket nummer fire på tabellen, to poeng bak nettopp Vålerenga med fire kamper igjen å spille. Vålerenga møter for øvrig Stabæk på Nadderud onsdag kveld.
Fjerdeplassen er også viktig med tanke på plass i Europa neste sesong. Kristiansund jager bak, to poeng etter RBK, mens Odd er tre poeng bak, med en kamp mindre spilt foreløpig. Skien-klubben har fått tre kamper utsatt på grunn av korona.

Hyller Glimts stikk til Rosenborg: – Helt på sin plass

Eliteserien
Kandidat til årets mål: Emil Konradsen Ceïde
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Niklas Vesterlund
5 TIMER SIDEN