Romsdals Budstikke melder, kun noen få døgn før Molde tar i mot Haugesund på Aker stadion, at assistenttrener Trond Strande står på listen over aktuelle trenernavn i Sandefjord.
Før drøye to uker siden ble det klart at SF-trener Martí Cifuentes ikke får forlenget kontrakten med klubben, og spanjolen er derfor ferdig i Sandefjord etter sesongen. Økonomiske årsaker skal være grunnen til at klubben fra hvalfangerbyen ikke ønsker å ha Cifuentes med videre.
Eliteserien
Merker flere LSK-endringer siden ankomsten – vil bygge videre på ny kultur
19 TIMER SIDEN
  • Les mer om avgangen til Martí Cifuentes her.
Nå spekuleres det i hvem som er nestemann inn portene på Sandefjord stadion, og et av navnene skal, ifølge Rbnett, være den tidligere forsvarskjempen i Molde – og nåværende assistentrener i klubben – Trond Strande.
– Jeg har ingen kommentar, utover det at søndagens kamp mot Haugesund er det store fokuset nå, skriver Strande i en SMS til Eurosport.no.
Verken daglig leder i Sandefjord Espen Bugge Pettersen eller Trond Strande selv, ønsker å si noe om interessen til Rbnett.
Samtidig skryter Strandes rådgiver Espen Røbekk av Molde-assistenten.
– Trond er en dyktig trener som har opplevd mye i karrieren. Det er naturlig at andre vil fatte interesse, men jeg kan ikke kommentere verken eventuelle nye klubber eller ansettelsesforholdet i MFK, sier Røbekk til lokalavisen.
Trond Strande er som en veteran å regne i Molde Fotballklubb. 50-åringen har vært i klubben i 32 år både som spiller, trener og akademi-instruktør. I 2015 ble Strande ansatt som assistentrener under Erling Moe. Den tidligere forsvarsbautaen har kontrakt ut 2020.
Trioen i Indre bane diskuterte hvem de mener burde ta over for Cifuentes i Sandefjord. Se hvilken kandidat som peker seg ut her:

Lanserer denne treneren som arvtager i Sandefjord

Eliteserien
Takker alle i og rundt LSK etter ny kontrakt: – Lyst til å betale tilbake
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Årets spiller-nominert: - Kanskje vanskelig å komme utenom han i Bodø
I GÅR PÅ 12:51