Populære sporter
All sport
Vis alt

Lokal helt signerte ny kontrakt: – Fått status som klubblegende

Carl Henning Biørnstad

Publisert 08/07/2020 klokken 09:22 GMT+2

Andreas Hopmark signerte sin første KBK-kontrakt tilbake i 2008. Nå har 29-åringen signert en ny avtale som binder han til klubben ut 2022-sesongen.

Andreas Hopmark

Foto: Scanpix

Det melder Kristiansund Ballklubb på sine hjemmesider.
– Siden min første kontrakt i KBK i 2008 har jeg opplevd store ting med KBK, og jeg er sikker på at det kommer mer, sier Andreas Hopmark til egen klubb etter kontraktsforlengelsen.
Midtbanespilleren har gjennomført en divisjonsreise med moderklubben. Hopmark har vært med helt siden Kristiansund kjempet om opprykk i 3. divisjon.
– Andreas har etter hvert fått status som klubblegende i KBK. Han har vokst opp bare noen få hundre meter fra stadion, og jeg har fulgt med ham siden debuten på KFKs A-lag for snart 15 år siden, sier sportslig leder i Kristiansund Ballklubb Kenneth Leren til KBK.
Det er ikke mange dagene siden Andreas Hopmark ble den store helten for KBK, da han sikret uavgjort med straffescoring på overtid mot Molde. En scoring som gjorde at fjorårets seriemestere røk på sitt første ligatap i 2020.
Kenneth Leren er ikke i tvil om at Hopmark har vært en meget viktig brikke i et ellers sprudlende KBK-lag denne sesongen.
– Jeg er spesielt glad for at også andre enn oss nordmøringer har fått opp øynene for Andreas’ kvaliteter i år, og han fremstår nå som en meget habil og respektert Eliteserie-spiller. Vi er derfor særdeles glad for at Andreas viser lojalitet til klubben og tro på vårt prosjekt og blir med oss videre i 2 ½ år til, sier han videre.
Sett denne?
picture

Spår denne Fantasy-spilleren som en joker

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame