Populære sporter
All sport
Vis alt

Lokal helt forlenger etter trenerprat: – Skjer spennende ting i klubben nå

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 18/01/2021 klokken 19:08 GMT+1

24 år gamle William Kurtovic har skrevet under på en ny avtale med Sandefjord. Dermed blir han værende i hjembyen i to sesonger til.

William Kurtovic

Foto: NTB

Midtbanemannen startet forrige sesong sterkt, men spilte en perifer rolle i del to av fjorårets jubelsesong under Marti Cifuentes.
Men ifølge klubbens nettsider, som også melder nyheten om kontraktsforlengelsen, ble en samtale med det nye trenerteamet i Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström avgjørende.
– Det avgjørende var at jeg har trua på det som kommer til å skje. Jeg hadde en god prat med Hans Erik om hvordan vi skal spille – og min rolle. Det gjorde at dette føltes riktig. Jeg har tro på dette prosjektet, sier Kurtovic til sandefjordfotball.no.
Kurtovic mener laget i fjor viste at de hører hjemme i Eliteserien, og selv om omgivelsene er spente på å om de kan klare å følge opp etter exiten til Cifuentes, mener han at de på sikt skal sette seg enda høyere mål med nye ideer fra nye trenere.
– Førsteinntrykket fra samtalene er veldig bra, og det er som nevnt én av hovedgrunnene til at jeg falt ned på dette valget. Det skjer spennende ting i klubben nå, og jeg gleder meg til sesongen som forhåpentligvis vil gi oss enda bedre resultater.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame