Midtbanemannen startet forrige sesong sterkt, men spilte en perifer rolle i del to av fjorårets jubelsesong under Marti Cifuentes.
Men ifølge klubbens nettsider, som også melder nyheten om kontraktsforlengelsen, ble en samtale med det nye trenerteamet i Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström avgjørende.
Eliteserien
Hevder Vålerenga har akseptert Klaesson-bud
23/07/2021 PÅ 10:56
– Det avgjørende var at jeg har trua på det som kommer til å skje. Jeg hadde en god prat med Hans Erik om hvordan vi skal spille – og min rolle. Det gjorde at dette føltes riktig. Jeg har tro på dette prosjektet, sier Kurtovic til sandefjordfotball.no.
Kurtovic mener laget i fjor viste at de hører hjemme i Eliteserien, og selv om omgivelsene er spente på å om de kan klare å følge opp etter exiten til Cifuentes, mener han at de på sikt skal sette seg enda høyere mål med nye ideer fra nye trenere.
– Førsteinntrykket fra samtalene er veldig bra, og det er som nevnt én av hovedgrunnene til at jeg falt ned på dette valget. Det skjer spennende ting i klubben nå, og jeg gleder meg til sesongen som forhåpentligvis vil gi oss enda bedre resultater.
Eliteserien
Ramsland-dobbel sikret tre poeng til Start
22/07/2021 PÅ 08:55
Eliteserien
Se høydepunktene: Vill jubel da Sarpsborg utlignet på overtid
21/07/2021 PÅ 19:57