STAVANGER (Eurosport.no):
Ting har ikke vært helt som normalt i Stavanger i det siste, og denne helgen er intet unntak.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01
– Det er veldig spesielt, for å si det mildt. Når det da i tillegg har blitt åpnet for 200 tilskuere, har vi fått jobbet godt i helgen, sier Børge Moi Nilsen, salgsjef i Viking.
200 tilskuere er det lov å slippe inn. Klubbene i Eliteserien har valgt å løse det hele på ulike måter. Blant annet har samarbeidspartnere av Rosenborg donert sine tildelte billetter til sesongkortinnehavere. I Viking blir det gjort på følgende måte:
– Vi valgte å ta inn 100 med sesongkort og 100 av samarbeidspartnerne våre. Så vi har hatt en stor loddtrekning. De fleste passer det for, men andre synes det er litt kort varsel. Så da skal vi finne nye folk som vil på kamp.

– Nesten mer styr enn hyggelig

Salgssjefen er absolutt glad for at ting begynner å åpne så smått igjen. Men akkurat 200 tilskuere på relativt store SR Bank Arena er han skeptisk til.
– De syngende supporterne sier at de vil ha alle eller ingen på stadion. Og det respekterer jeg absolutt at de synes. Vi burde nesten hatt det sånn på resten av stadion også.
– Det er nesten sånn at det blir mer styr enn det blir hyggelig - mer plunder og heft, enn lykke og glede - når vi kun skal styre med 200 folk inn på en så stor arena og mange fler vil på kamp, fortsetter Moi Nilsen.
Han ser ikke for seg at det er store forskjellen på 0 og 200 tilskuere.
– Spørsmålet er hvor mye liv 200 personer på en arena som tar 16 000 mennesker klarer å lage. De får brøle så godt de kan, ler han.
– Jeg håper dette løsner fort nå. For vi har plass til så mange flere her inne og klarer fint å overholde smittevernsreglene med flere på stadion. Vi satser på at det blir åpnet for mange flere tilskuere - kjapt!
Svetter de i Stavanger?

Viking-spørsmålet: – Tror de svetter litt i Stavanger

UEFA Europa Conference League
Pelle Politibil-kjendis: – Angrer på at jeg lot Mourinho få ta bilde med meg
13/04/2022 PÅ 17:31
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52