• Gjenopplev OL, "Kampene vi husker" fra Eliteserien og store tennisøyeblikk på Dplay: Se vårt sendeskjema
Det skriver klubben på sin hjemmeside fredag. Både spillere, trenere og ansatte tar ferie fra mandag 30. mars til over påske.
– Alle ansatte har i denne utfordrende og vanskelige tiden vist et enormt engasjement, med høy arbeidsmoral og god kreativitet. Dette har også bidratt til at samholdet i klubben er blitt styrket. I fellesmøter med de ansatte har vi nå blitt enige om å gå ut i ferie fra mandag og til over påske. Dette viser både styrke og villighet til å blø for drakta slik at vi i det lengste forsøker å unngå permisjoner i LSK, sier daglig leder Robert Lauritsen til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Dårlig skadenytt for nøkkelspillere
18 TIMER SIDEN
Nesten samtlige klubber i Eliteserien og OBOS-ligaen har permittert spillere, men dette har ikke Lillestrøm gjort. I Indre bane i karantene snakket sportssjef Simon Mesfin om grunnen til at de ikke har permittert spillere ennå.
– Det er jo umulig å unngå det over tid, det må vi alle være enige om. Og så er det sånn at vi vurderer hvordan vår likviditetssituasjon er, hvor budsjetter er lagt opp, likviditet er det viktigste. Har du penger på konto, hvordan kan man løse at det blir mindre penger på konto? Per i dag så skulle det ikke ha vært spilt en seriekamp, så man må se det opp mot hva man taper. Samtidig så må man se det opp mot hva man sparer av kostnader, for det koster å reise på kamper, det koster å drifte et kamparrangement på hjemmebane. Så har vi ikke kommet dit for LSK at vi ønsker å permittere, sa han da.
Rosenborg har også vært en av klubbene som har sendt spillerne i ferie i koronakrisen.
Det vil si at Lillestrøm har ferie frem til over påske.
– Per nå er tiltakene sagt å skulle vare til over påske, og seriespillet er planlagt igangsatt helgen 23. – 24. mai. Dette planlegger vi for. Dersom dette igjen blir forskjøvet må også vi se på hva dette innebærer, og vurdere eventuelle tiltak. Vi håper i det lengste å unngå permitteringer av ansatte i klubben, sier styreleder i LSK, Morten Kokkim til lsk.no.
Se praten med Simon Mesfin her:

Indre bane i karantene: Derfor permitterer ikke LSK

Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
I GÅR PÅ 19:00
Eliteserien
Bernt oppsummerer: – Kan ikke begynne å påstå at folk lyver
I GÅR PÅ 13:18