Populære sporter
All sport
Vis alt

Leopold Wahlstedt er i kikkertsikte til italienske og nederlandske klubber: – Topp tre keeper

Stian Thelen

Oppdatert 16/05/2022 klokken 13:09 GMT+2

Mandag følger flere italienske og nederlandske klubber Odd-keeper Leopold Wahlstedt når Haugesund gjester Skien. At keeperen tiltrekker seg oppmerksomhet fra klubber utenfor Norges grenser overrasker ikke Discoverys ekspert Christian Gauseth.

Odd-helt i ekstase: – Når du avslutter med Ronaldo-feiring har du mistet det

  • Fra 17.00: Følg 16.mai-runden med Fotball Direkte på MAX og discovery+
Leopold Wahlstedt er i kikkerten til flere utenlandske klubber. Det bekrefter Thomas Skilbred, spillerlogistikkansvarlig i Odd til Discovery.
Keeperen har vært fast inventar i Odd-buret i fjor høst da han danket ut Sondre Rossbach. Mandag sitter klubber fra Serie A og Eredivise for å se på keeperen når Haugesund gjester Skagerak Arena.
– Interessen rundt Wahlstedt har vært meget god i innledningen av denne sesongen. Wahlstedt har vært en av de som virkelig har stått frem, spesielt i de kampene vi ikke har fremstått helt som vi ønsker, skriver Skilbred i en SMS til Discovery.
Varden hevder at også spanske klubber tar turen, uten at de har meldt sin adkomst enda.
– Vi har invitert over noen italienske, nederlandske og svenske klubber. Det er en del av det generelle salgsarbeidet Odd ønsker å prioritere inn mot sommeren. De kommer for å se en rekke av våre spillere klubben ser på som salgscaser, fortsetter Skilbreid.
Discoverys fotballekspert, Christian Gauseth, mener det er helt naturlig at klubber begynner å få øynene opp for Odds sisteskanse. Wahlstedt har vært god for Odd og har ikke stått et helt år som førstekeeper for hvittrøyene.
– Jeg er ikke overrasket over at interessen rundt ham kommer nå. Basert på årets prestasjoner er han topp tre keeper i Eliteserien sammen med Egil Selvik og Nikita Haikin. Han har en bra rekkevidde og er bra med beina, og i tillegg blir han bedre og bedre i feltarbeidet og har begynt å redde straffer, sier Gauseth til Discovery.
– Italia, Nederland eller Sverige, hvor mener du at han kan passe inn?
– Wahlstedt kan trives mange steder, men det er viktig at han da kommer til en klubb med en trener som har troen på ham. Han kan ikke se på kamper. Grunnen til at Odd hentet ham i sin tid fra Arendal var fordi han var synlig. Det må han være i en eventuell ny klubb også. Keeperposisjonen er unik. Enten er du inne eller ute, svarer Gauseth.
  • Fra 17.00: Følg 16.mai-runden med Fotball Direkte på MAX og discovery+
Sett denne?
picture

Mener LSK ikke bør hente tilbake Braut Brunes

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame