• Lad opp til søndagens Eliteserie-runde fra klokken 16:00 på discovery+!
Lillestrøm - Strømsgodset 4-1
Drømmesesongen til Thomas Lehne Olsen bare fortsetter.
Eliteserien
Ulykkesfuglen Victor (21) kunne juble – får hardtslående beskjed av Knutsen
17 TIMER SIDEN
Mot Strømsgodset var han igjen helt utslagsgivende for et Lillestrøm-lag som nå jakter medalje med to gjenstående kamper å spille. For med en helg gjeng fra Moelven idrettslag på plass på Åråsen, satte Thomas Lehne Olsen rett og slett inn tre kasser bak Godset-keeper Morten Sætra.
– Dette var morsomt. Vi har hatt en veldig morsom sesong så langt, å nå skal vi avslutte på best mulig måte, sa Thomas Lehne Olsen etter kampen.
Se Lehne Olsens tredje mål her. Saken fortsetter under videoen.

Her fullfører Lehne Olsen hat tricket

Toppscorer og fjerdeplass

Med to mål i den første og ett i den andre, legger Thomas Lehne Olsen seg ved siden av Molde-spiss Ohi Omoijuanfo på toppscorerlisten. Begge spissene står nå med 25 mål, og med to gjenstående runder kan det bli et drama helt inn om hvem som stikker av med den gjeve tittelen.
Ohi og Molde møter Brann i Bergen søndag, og den kommende Røde Stjerne-spilleren har dermed en ekstra kamp å gjøre det på.
Strømsgodset var flere hakk for små på Åråsen lørdag, for i tillegg til at Thomas Lehne Olsen scoret tre, noterte også forsvarsspiller Vetle Dragsnes seg for en scoring. Johan Hove scoret Godset eneste mål.
4-1 og tre poeng gjør at Lillestrøm passerer både Rosenborg og Kristiansund (begge spiller sine kamper i morgen) og legger seg på fjerdeplas – tre poeng bak Viking på bronseplass.
– Nå har vi to kamper igjen, og nå har vi alle muligheter for å ta fjerdeplassen, og den skal vi gjøre alt i vår makt til å ta, sa Thomas Lehne Olsen til Discovery etter kampen.
Se høydepunktene fra kampen her.

Se høydepunktene: Lillestrøm feide over Strømsgodset

Eliteserien
Tidligere Premier League-keeper klar for Eliteserie-klubb
25/01/2022 PÅ 14:44
Eliteserien
Gjør som Glimt og LSK – tar med joker inn i Odd-teamet
25/01/2022 PÅ 13:04