Se Eliteserien på discovery+ Sikre deg tilgang her!
Vålerenga bekrefter det selv på sine nettsider.
– Jeg er veldig glad for å endelig være på plass i Vålerenga, og nå kan supporterne forvente seg kaos på kanten, sier Layouni selv.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
I GÅR PÅ 14:19
Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen mener vingen er en spiller som vil komplettere stallen og at han er en type som vil levere mål og assists.
– Det har vært en lang prosess for å få dette til, men vi har hatt et godt samarbeid med både spiller og agent hele veien. Amor hadde et stort ønske om å komme til oss nå, og vi er selvfølgelig veldig fornøyd med å endelig ha han på plass, sier Ingebrigtsen.
Svensktunisieren har vært noen dager i Sverige, og ankom Oslo tidligere mandag kveld.
Kontrakten ble signert senere i kveld, etter en negativ koronatest og positiv medisinsk test, slik vif-fotball.no uttrykker det.
– Han har en enorm kraft, er hurtig og passer perfekt inn som kantspiller i vårt 4-3-3-system. Vi vet godt hva vi får etter å ha scoutet Amor i lang tid. og er naturligvis meget godt fornøyd med at avtalen nå er i boks, sier VIF-trener Dag-Eilev Fagermo.
Tidligere mandag kveld omtalte Eurosport-ekspert Joacim Jonsson det som en gullsignering.
– De får en lokomotivkant som går ned til kortlinja og legger inn. Han er ingen feinschmecker som JP Hauge eller Zinckernagel som serverte Junker med stikkere og fremspill, men Kjartansson kan nok like en spiller som er mer forutsigbar også. Det er en kraftfull maskinkant med fart.
Layouni kjøpes fra egyptiske Pyramids FC, som hentet ham fra Bodø/Glimt i 2019. Han ble solgt for om lag 15 milloner kroner. Ifølge VG koster han om lag tre millioner kroner nå.
Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
I GÅR PÅ 08:33
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
I GÅR PÅ 06:25