Det har sett mørkt ut for Lars Bohinens Aalesund-framtid i flere uker. Lørdag tapte tangotrøyene nok en gang, og med sju poeng på 15 kamper har AaFK en voldsom jobb å gjøre for å komme seg ut av sumpa.
Den snuoperasjonen blir uten Lars Bohinen, som søndag ble bekreftet ferdig som hovedtrener i klubben.
Eliteserien
LSK kan slå egen rekord: – Ville ikke byttet ut trenerne med noen
20 TIMER SIDEN
– Vi hadde et godt og ærlig møte tidligere i dag, hvor vi ble enige om å avslutte samarbeidet, sier daglig leder i Aalesund Fotballklubb, Geir Steinar Vik, til Eurosport.no.
– Vi har fortsatt et veldig godt forhold til Lars og takker han for noen svært gode år.

Ser fremover

Bohinen kom til Aalesund i 2018, og har siden den gang sikret opprykk til Elitserien da de vant OBOS-ligaen overlegent i fjor. Årets sesong har derimot vært blytung, og de oransjkledde står med kun en seier og hele ti tap etter 15 kamper spilt.
På sine hjemmesider skriver klubben at de har valgt å avslutte samarbeidet grunnet de svake resultatene den siste tiden, og ser et behov for endringer for å kunne vidreutvikle Aafk som toppklubb.
Nå ser klubben fremover, og håper og kunne snu den tunge første halvdelen av sesongen og berge plassen i den øverste divisjonen.
– Vi har en god spillergruppe, men vi har slitt med å få ut potensialet. Nå ser vi fremover, og sammen skal vi forhåpentligvis klare å snu dette og berge plassen i Eliteserien, sier Vik til Eurosport.no.

Intensiverer trenerjakten

Og i jakten for å berge plassen, må også en ny hovedtrener på plass på Color Line Stadion. Aafk-lederen er derimot ordknapp om klubben har noen spesifikke navn på blokka.
– Arbeidet med ny hovedtrener intensiveres nå. Vi har ikke noe mer å meddele på det området, sier Vik.

Kan miste nøkkelspilleren innen få uker: – Han har sterke kort på hånda

Eliteserien
Skadekrise før skjebnekampen: Ingen midtstoppere på Brann-trening
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Kandidat årets mål: Thomas Lehne Olsen
I GÅR PÅ 13:39