HAUGESUND (Eurosport):
FK Haugesund - Odd 4-4 (1-2)
Det fikk selv en så balansert og erfaren spiller som Espen Ruud til å reagere etter kamp:
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
– Nei, fy faen... Det er det dårligste vi har prestert i hele år. Vi slutter å jobbe, vi er for sent på plass og henger etter. Det her er pinlig, sa han til Eurosport etter matchen.
Vi tror vi har vunnet. Og det har vi ikke. Den skal spilles ferdig, og det klarer vi ikke. Den turen tilbake over fjellet nå blir et helvete, sukket han.
Alexander Stølås var overraskende rolig etter målbonanzaet.
Det er vanskelig å helt si hva som skjer i den kampen her. Det ser svart ut lenge, men den moralen i laget gjør at vi snur det. I tillegg har vi noen gode bytter som bringer energi inn i laget. Så det er mye positivt her også, sa han.
– Det var ikke snakk om å gi opp. Det er utrolig deilig når vi får 4-4. Det føles som å vinne kampen.
Et tidvis gnistrende Odd-laget snudde først kampen på fire minutter i førsteomgangen før Espen Ruud nok en gang ville lage show etter hvilen. Med målgivende og en lekker frispark-scoring var veteranen nok en gang sentral hos Odd.
På det tidspunktet så FKH allerede resignerte ut. Det meste hjemmelaget kunne by på kom før pausen. For Haugesund kunne ikke drømt om en bedre åpning på matchen da Ulrik Fredriksen stusset inn ledermålet på corner. Men nyankomne Robin Simovic skulle slå tilbake med en ordentlig goalgetter-utligning, før han headet inn til Bakenga på en dødball like etterpå som sørget for at alt var snudd da lagene gikk til pause på 1-2.
Og ting skulle bli mye verre. Espen Ruud ville nok en gang vise seg fram. Først bøyde han et frispark i mål til 3-1, før han var servitør da Bakenga la på til 4-1. Kampen var etter alle solemerker over.
Men nei: Først reduserte hjemmelaget etter at et skudd gikk via Kitolano og i mål. Da var det spilt 87 minutter. Etter 90 minutter headet Koné inn etter et nydelig innlegg fra Stølås. FKH hadde blod på tann og Odd var nervøse. Og de skulle også klare det utrolige. For tre minutter på overtid fikk tidvis utskjelte Ammitzbøll muligheten. Han skrudde ballen opp i lengste fra hjørnet av 16-meteren og sørget for eufori i Haugesund.
Odd misbrukte på sin side sjansen til å gå opp på sølvplass i Eliteserien.
Se høydepunktene her:

Ellevill snuoperasjon da FKH berget poeng mot Odd

Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 PÅ 11:26
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59