Skjelbred hadde sett frem til endelig å få re-debuten i RBK-trøya søndag mot Haugesund, men bare tre minutter inn i oppvarminga skjønte han at det ikke kom til å gå.
– Jeg ble veldig skuffet da jeg kjente at det stivnet til, for det var første gangen på halvannen uke at jeg kjente det. Målet var å komme inn i går, og få alt fra en omgang til 20 min, men kroppen ville ikke det, og da må du bare høre etter.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38

Håper å starte

Planen var et innhopp mot FKH for så å kunne starte på Lerkendal mot Viking torsdag.
– Det hadde vært godt å få noen minutter og starte motoren igjen, kjenne litt på kampsituasjoner, ha på drakten og få unna den delen av det. Men kan ikke velge alt her i livet, smiler han.
Nå håper 33-åringen han likevel kan starte Viking-kampen.
– Jeg har pratet med det medisinske og vi tror og håper det bare var kroppen som syntes det ble nok med de treningene som har vært og reisen til Haugesund, så jeg håper vi kan følge planen om at jeg skal være med mot Viking.

– En person løser ikke problemet

Han er utålmodig, og innrømmer at han kjenner på forventningene fra omgivelsene. I de tre kampene som er spilt etter at Marius Lundemo forlot klubben er det variert mellom en og to dype på midten. Åsen, Zachariassen, Tagseth og Konradsen, alle foretrukne i indreløper-rollen, er brukt.
– Kjenner du på at folk forventer problemet er løst bare du er i startelleveren?
– Ja, men slik er det i Rosenborg. De guttene som har spilt der har gjort det bra, og en person løser ikke problemet, det må vi gjøre som lag. Men jeg har jo litt erfaring og kan hjelpe til på områder som gjør at laget klarer å heve seg. Det håper jeg.
– Hvilke kvaliteter er det du har som du håper skal bedre ting i den rollen?
– Uansett hvor jeg spiller; Det er jobbinga, og lagspilleren jeg er, jeg står på. God med ball… men nå skal ikke jeg stå her og si hva jeg er god på, ler han, før han litt ydmykt legger til at han tror det i hvert fall skal hjelpe litt når han igjen finner formen og kan bidra – forhåpentligvis på torsdag.
Se hva RBK-trener Trond Henriksen sa til Eurosport etter søndagens tap for Haugesund.

Klar tale fra RBK-sjefen etter tapet: – Jeg er rasende

Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52