Populære sporter
All sport
Vis alt

Horneland møtte RBK-topper på Brakka før beskjeden kom

Oppdatert 26/06/2020 klokken 01:12 GMT+2

Rosenborg-treneren møtte klubbledelsen etter tapet mot Bodø/Glimt.

Brakka

Foto: Eurosport

Det var TV 2 som først meldte at styreleder Ivar Koteng, sportssjef Mikael Dorsin og RBK-kaptein Tore Reginiussen var samlet til et møte på Brakka sent torsdag kveld.
Ifølge Adressa var også RBK-trener Eirik Horneland til stede på møtet, noe som viste seg å stemme.
Flere i Rosenborgs medieteam var også på plass, som kunne tyde på at noe stort var i emning. For det var det - i det partene forlot møtet ble det klart at Horneland var ferdig som RBK-sjef.
Møtet kom i stand like etter Rosenborgs 2-3-tap for Bodø/Glimt, hvor RBK-sjef Eirik Horneland nektet å møte pressen etter kampslutt.
Eurosport snakket med RBK-spillerne Edvard Tagseth og Even Hovland da de kom ut av garderoben etter Glimt-kampen, og begge tok sin trener i forsvar.
– Nå skal ikke jeg snakke for mye om det, men Hornis er en fyr som aldri gir opp. Det vet vi alle. Vi er med han, vi har trua på at vi skal snu dette, sa Tagseth til Eurosport.
– Så han har ikke sagt opp på direkten?
– Nei, det har han ikke.
Hovland mente trenerens pressenekt var uproblematisk.
– Nei han må nå få lov å ta seg en pause han også. Han har stått rakrykket i media hver eneste gang, så at han står over nå tenker jeg er helt greit.
– Du tolker det ikke dit hen at han har fått nok?
– Nei, det gjør jeg ikke. Hvis ikke vi har lyst å snakke med dere, så gjør vi jo heller ikke det. Det må dere respektere også. Av og til er det bare sånn, sa Hovland.
picture

RBK-ekspertens brutale dom – mener Hornelands plan er «umulig» å gjennomføre

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame