Gilbert Koomson fikk sin første nettkjenning for sesongen mot Viking på søndag. Og får møtet med Aalesund på onsdag er ghaneseren proppfull av selvtillit.
– Vi skal ikke tulle det til eller slippe oss ned i de neste kampene, vi skal fortsette å kjempe hardt. Vi har bare spilt to kamper og det viktigste er at vi respekterer alle våre motstandere og ikke gir bort mange sjanser. Vi skal gjøre vårt beste så vi kan hente poeng i hver eneste kamp, sier han til Eurosport.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Brann står med fullpott etter sesongens to første kamper. Selv om Aalesund er på motsatt ende av skalaen med null poeng og 3-11 i målforskjell tar ikke 25-åringen lett på oppgaven som venter.
– Selv om vi har vunnet to kamper og de tapt to respekterer vi dem. De kan plutselig snu trenden, så vi kommer med mye positivitet. Vi skal være tøffe og ikke slippe til noen sjanser. Starten er vanskelig for alle og vi må ikke undervurdere Aalesund på grunnlag av det. De er fortsatt et godt lag, forklarer kantspilleren.

– Det er trist

Brann Stadion pleier å være ganske full når det er kamp, men koronapandemien har satt en effektiv stopper for supportere som vil se laget sitt på stadion. Koomson håper at det ikke er lenge til det blir lov med mer enn 200 supportere på kamp.
– Det var litt trist at korona skulle komme å ødelegge alt, men i det minste kom det 200 supportere for å heie på oss. Det er mye bedre enn ingenting. Men jeg håper at de snart kan øke antall mennesker på kamp. Da vil vi bli mer motiverte og kjempe enda hardere, forklarer ghaneseren.

Babylykke

Det er ikke bare på banen Branns kantspiller opplever suksess. Mot Viking feiret han med å putte ballen under drakten, det var til ære for barnet han og sin utkårede venter.
– Det gjorde jeg fordi det er normalt når du skal bli pappa. Jeg gjorde det for barnet mitt og moren så de vil føle seg stolte, smiler 25-åringen.
I tillegg til sin egen innsats, skryter også Koomson av hvordan lagkameratene har opptrådd i sesongstarten.
– Vi ser ut som et godt lag nå. Vi respekterer og jobber hardt for hverandre. Jeg er veldig lettet over at alle legger ned en fantastisk innsats for å hjelpe hverandre nå. Personlig er jeg klar for sesongen. Jeg trener hardt og jeg gjør alt for å være klar til alle kampene som kommer, sier en offensiv Koomson.
Se høydepunktene fra Brann - Viking:

Se høydepunktene: Brann - Viking 3-0

OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58