Strømsgodset - Brann 3-1
Det ville seg ikke for Sportsklubben Brann denne gangen heller. LAN kunne omsider titte opp på den solfylte resultattavla på Marienlyst stadion og konstatere at han nok en gang kan notere seg for et nytt tap i Eliteserien. Bergenserne har nå ikke har vunnet en kamp på de siste fire rundene.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Nedturen mot Strømsgodset er Branns tredje bortetap på rad, og det er liten tvil om at det begynner å legge seg et mørkt skylag over Lars Arne Nilsen.
– Det er klart at dette ikke er godt nok. Vi har ikke vunnet på fire kamper, og det er for dårlig for en klubb som Brann, konkluderte kaptein Daniel Pedersen til Eurosport etter kampen.
Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under videoen.

Godset gjorde vondt til verre for Brann – se høydepunktene fra kampen her

For Godset-trener Henrik Pedersen var stemningen en litt annen.
– Jeg synes vi spiller en god taktisk kamp i dag. Vi er bedre enn Brann i store deler av kampen, og samlet sett gjennomfører vi en god kamp i dag, sa Pedersen etter kampslutt.
Marcus Mølvagaard scoret sitt første i Godset-drakta. Se hva han og Moses Mawa sa etter seieren over Brann. Saken fortsetter under videoen.

Scoret sitt første Godset-mål: – Kommer nok flere mål fra meg framover

Marerittåpning

Bergenserne står med 15 poeng på de første ti kampene, noe som er det laveste antalle poeng tiden nedrykksesongen i 2014.
Mot Strømsgodset ble vondt til verre allerede etter åtte minutter, etter at Tajio Teniste var uheldig og satt ballen i feil nett. Selvmålet kom etter et innlegg fra danske Mikkel Maigaard.
– Jeg så at kneet stod i en bra vinkel, så da var det bare å treffe det, så gikk den i mål, smilte en fornøyd – og litt freidig – Godset-kaptein til Eurosport i pausen.
Se selvmålet her. Saken fortsetter under videoen.

Marerittåpning for Brann: Scoret selvmål etter åtte minutter

Ny Koomson-scoring

Moses Mawa brant en enorm sjanse i den første omgangen, men reddet seg mesterlig inn i etter 54 minutter spilt. Etter en flott målgivende pasning fra Lars-Jørgen Salvesen, snublet Mawa inn 2-0-scoringen til hjemmelaget fra Drammen.
Det hjalp lite på resultatet at Branns beste denne sesongen, Gilbert Koomson, reduserte 20 minutter før slutt med et kremmerhus fra drøye 17 meter. Reduseringen er ghaneserens åttende scoring for sesongen, noe som er en scoring bak nåværende toppscorer Kasper Junker.
Prikken over i-en kom to minutter på overtid da Marcus Mølvagaard noterte seg for sin første scoring for Strømsgodset. Scoringen kom etter at Godset utnyttet et resignert Brann-forsvar, der innbytteren avsluttet en god dag foran mål for hjemmelaget.
– Selvfølgelig deilig å sette inn den. Helt fantastisk – det kommer nok flere framover, sa en godt fornøyd Mølvagaard til Eurosport etter kampslutt.
Kampen endte 3-1 til Strømsgodset, og Henrik Pedersens mannskap klatret helt i ryggen på Brann på tabellen.For de rødkledde fra Bergen fortsetter nedturen, og allerede på lørdag gjester Vålerenga et desperat Brann på Stadion.

Slik stilte lagene

Strømsgodset (4-3-3): Viljar Myhra – Niklas Gunnarsson, Sondre Hanssen, Nicholas Mickelson, Lars Vilsvik – Johan Hove, Jack Ipalibo, Mikkel Maigaard – Moses Mawa, Lars-Jørgen Salvesen, Halldor Stenevik
Brann (4-3-3): Håkon Opdal – Taijo Teniste, Ole Martin Kolskogen, Vegard Forren, Ruben Kristiansen – Fredrik Haugen, Daniel Pedersen, Kristoffer Barmen – Gilbert Koomson, Daouda Bamba, Robert Taylor
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22