Komfortabel Vålerenga-seier mot OBOS-lag

Oppdatert 30/01/2020 klokken 15:14 GMT+1

Vålerenga møtte Ull/Kisa til årets første treningskamp på Valle. Det ble en meget komfortabel affære for hovedstads-laget.

Bård Finne

Valle Hovin: Vålerenga - Ull/Kisa 7-0
Se kampfakta og lagoppstillinger nederst i saken.
Vålerenga brukte hele 22 spillere, en full ellever til hver omgang, i møtet med Ull/Kisa. Flere unggutter fikk prøve seg dagen før avreise til treningsleir i Portugal.
Daglig leder i klubben, Erik Espeseth, uttalte tirsdag at de hadde et mål om å få på plass trener før avreise.
Vålerenga startet kampen friskt, og allerede etter tre minutter kunne Peter Michael sette et innlegg fra Felix Horn Myhre i mål.
Drøyt ti minutter senere doblet bård Finne Ledelsen alene med keeper Hagerup i Ull/Kisa-målet. Horn Myhre nøyet seg ikke med en assist, og var mannen bak 3-0. Scoringen kom etter en snau halvtime, da unggutten var først på en retur.
Etter en liten pause og elleve bytter, tok det bare noen sekunder før Vålerenga økte ledelsen til 4-0 ved Brede Sandmoen. Da kampuret bikket 80 minutter hadde Deyver Vega og en Ull/Kisa-spiller sørget for halvdusinet fullt.
Et velspillende hjemmelag ga seg ikke før Sandmoen satte sitt andre, Engas syvende, på overtid.
Full resultatservice:
Kampfakta:
3. min: 1-0 Peter Michael (Horn Myhre)
16. min: 2-0 Bård Finne
27. min: 3-0 Felix Horn Myhre
PAUSE - 3-0
46. min: 4-0 Brede Sandmoen
76. min: 5-0 Deyver Vega
80. min: 6-0 Selvmål
Lagoppstillinger:
VIF:
1. omgang: Haug - Borchgrevinck, Lædre Bjørdal, S. Opsahl, O. Opsahl - Abu, Sahroui - Finne, Horn Myhre, Werni - Michael
2. omgang: Klaesson - Nouri, Skaret, Nakkim, Adekugbe - Lekven, Shala - Dønnum, Sandmoen, Vega - Vilhjámsson