– Dette er en gunstig løsning for begge parter og det er fint å kunne gi noe tilbake til en klubb som betyr mye for meg.
Det sier Kristoffer Velde til egen klubb etter at forlengelsen var et faktum. 21-åringen har signert en ny kontrakt ut 2023-sesongen.
Haugalendingene valgte å presentere kontraktsfornyelsen på denne måten:
Eliteserien
Se dramaet mellom Lillestrøm-Kristiansund
17 TIMER SIDEN
Før Vålerenga hentet Amor Layouni inn portene på Valle, var Kristoffer Velde et navn som stadig dukket opp som et alternativ på kanten til Dag Eilev Fagermo. Også flere andre klubber skal ha vist interese for Velde, men nå har han altså bestemt seg for å bli værende i hjemlige trakter.
– Kristoffer viser stor lojalitet til FK Haugesund med denne forlengelsen. Han har gått den lange veien og lagt ned enormt mye arbeid for å bli den spilleren han er i dag, men er også veldig bevisst på hva klubben har bidratt med helt siden han kom hit som 12-åring. Det setter alle som har vært involvert på veien stor pris på, sier sportslig leder Eirik Opedal til fkh.no.
Velde endte på åtte mål og tre målgivende pasninger på 28 kamper for FKH i 2020, og har i de siste to sesongene vært en svært viktig brikke for de hvite og blå fra Rogaland. Som 21-åring står Velde allerede med 89 offisielle kamper for Haugesund.
Hovedpersonen er optimist før den kommende sesongen.
– Jeg er trygg på at vi kommer til å gjøre det bra i år, med en ung spillergruppe der Peter (Therkildsen) og Egil (Selvik) har kommet inn og styrket oss ytterligere. Det er en helt annen sult og gnist i spillergruppa i år og vi føler vi har mye å bevise denne sesongen etter et mellomår i fjor, fortsetter 21-åringen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Molde - Tromsø
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
Diskuterer ligaens beste spiller: Tre av fire som nevnes er fra Glimt
I GÅR PÅ 11:23