Populære sporter
All sport
Vis alt

Kom til enighet med investorene: – Gjør at klubben fortsatt kan satse i Eliteserien

Sondre Skandsen

Publisert 31/03/2020 klokken 19:38 GMT+2

Supporterene raste da Drammenspatriotene ikke kom til enighet med Strømsgodset for noen uker siden. Nå er avtalen i boks.

Strømsgodset

Foto: Eurosport

Det opplyser Strømsgodset om på egne hjemmesider tirsdag kveld.
– Det er i dag inngått en termineringsavtale mellom Drammenspatriotene AS og Strømsgodset Toppfotball som innebærer at Strømsgodset Toppfotball overtar driften og ansvaret for klubben allerede fra onsdag1. april, bekrefter styreleder i Strømsgodset Finn Egil Holm.
Det gleder en annen styreleder minst like mye. Ivar Strømsjordet har lederrollen for Strømsgodset Toppfotball, som vil si A-laget, som nå overtar driften for klubben. Det ble klart etter at partene kom til enighet om at klubben skal betale en sum på opp mot 10 millioner kroner i avdrag til Drammenspatriotene, som en termineringsavtale.
– Avtalen innebærer at det er skapt et godt grunnlag for at Godset fortsatt skal kunne satse i Eliteserien. Avtalen innebærer også at vi nå kan ha fullt trykk på arbeidet med å få på plass ny organisasjonsstruktur. Jeg vil takke Drammenspatriotene for konstruktivt samarbeid i forbindelse med utarbeidelsen av denne termineringsavtalen, sier han.
Supporterene raste for noen uker siden da avtalen strandet og partene tilsynelatende ikke kom til å bli enige. Blant annet hang de opp bannere i byen og publiserte bilder som fikk enkelte av investorene til å reagere.
Eurosport har forsøkt å komme i kontakt med talsmann i GodsetUnionen, Thor Arne Hanssen, for en kommentar rundt nyheten om enighet. Han har ikke besvart Eurosports henvendelser.
Drammenspatriotene selv har aldri stått fram i media mer enn ytterst nødvendig. Dette er det eneste de ønsker å si nå som avtalen termineres, 14 år etter den ble tegnet:
– Selv om redningsaksjonen i Godset ble mer krevende, mer langvarig og langt dyrere enn vi opprinnelig regnet med da vi gikk inn i 2005, så har vi samtidig hatt gleden av å få være med på store fotballopplevelser og en merkevare- og omdømmereise for klubben, byen og regionen. Når vi nå er enig om å avslutte samarbeidet vil vi ønske klubben all mulig hell og lykke for fremtiden.
– Vi heier fortsatt på Godset og alle som viser klubben ekte kjærlighet, uttaler Drammenspatriotene
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame