Det er FotbollDirekt som mener å vite at 17-åringen er ønsket i Trondheim.
Navnet drar du sikkert kjensel på. Han er nemlig sønnen til Rade Prica, som scoret hele 57 ganger på 104 seriekamper for RBK, i perioden 2009-2012.
For sitt spill på topp for trønderne, fikk også Prica senior plass på tiårets lag, som nylig ble kåret av Eurosport.
Eliteserien
Kunstkritiker Hulsker om oppsiktsvekkende drakt: – Samtidskunst
4 TIMER SIDEN
I den perioden bodde familien, og naturligvis Tim Prica, i Trondheim.
Det svenske nettstedet mener nå å vite at RBK fulgte Prica også før koronautbruddet, som nå har satt en stopper for alle overganger i klubben inntil videre.
– Akkurat nå er all jobb med spillere og slikt satt på vent, på grunn av omstendighetene. Det er det svaret jeg kan gi akkurat nå, sier RBK-sportssjef Mikael Dorsin til FotbollDirekt.se.
Han har ikke overraskende god kontroll på 17-åringen, hvilket han også innrømmer, ettersom han selv spilte med faren i flere sesonger i klubben.
I Malmö er konkurransen på topp tøff. Norske Jo Inge Berget har selskap av blant annet Isaac Kiese Thelin, Guillermo Molins og Marcus Antonsson i angrepsrekka.
Prica debuterte i Allsvenskan i lagets 5-0-seier over Falkenberg i august i fjor. Året før skrev han også ny kontrakt med det svenske storlaget, men den går ut i år.
Også Adresseavisen i Trondheim hevder å kjenne til interessen, og kaller den reell. Samtidig understreker Dorsin at de ikke kommer til å signere spillere på nåværende tidspunkt.
– Det er helt uaktuelt å hente inn spillere mens det er lønnskutt og Rosenborg har mange ansatte i permisjon. For oss blir det helt feil, sier han.

Denne mannen kommer aldri til å spille for Brann: – Ikke lurt

Eliteserien
Slapp «bare» inn ett: – Dette poenget kan bety alt
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Finner ikke rytmen som gjør at vi glir gjennom som varm bæsj i kram snø
5 TIMER SIDEN