– Det er forståelig at det er knyttet stor spenning rundt det møtet. De er jo kansje de to beste, sier Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen til Eurosport.no.
Til tross for to noe ulike typer spillere, har begge en like sentral og viktig rolle innad i sine repektive lag.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
EN DAG SIDEN
– Berg er jo en typisk sekser, mens Eikrem hva skal vi kalle han? Han har en utrolig stor frihet i spillet. Så det er to veldig ulike spillere men to spillere som er ekstremt viktig for laget sitt og som kan avgjøre kampen for sitt lag, sier Knutsen og legger til:
– Men så er vi veldig opptatt av at Patrick skal være på sitt beste, så skal vi gjøre det vi kan for å nøytralisere Eikrem.

Offensivt kampbilde

Kjetil Knutsen tror toppkampen vil være preget av morsom og underholdende fotball, og at det er et Molde-lag med selvtillit og en offensiv tilnærming som venter på søndag.
– Vi har veldig respekt for Molde og det er et veldig godt kollektiv. De har utrolig mange gode enkeltspillere, også er de et lag med høy selvtillit. Det er to offensive lag som møtes, så jeg tror det vil bli artig underholdning, sier treneren.
– Dere er sikker på at det ikke kommer en Sarpsborg 08/KBK-innstilling fra Molde?
– Ja, 100%. Når du ser igjennom kampene til Molde, så er de lite komfortable når de skal forsvare seg lavt og den type ting. De er gode der også, det stresser ikke de, men de er et lag som liker å ha ball og er veldig gode når de har ball. De har utrolig mange individualister i laget, så det er helt utenkelig for meg at de ser ut som Sarpsborg 08 eller Kristiansund.

– Bryte ned vårt defensive spill

De to overlegne serietoppene har vært nært sagt umulig å hamle opp med så langt i år, og de ulike taktikkene for å stoppe lagene har vært mange.
– Å komme hit og presse høyt har ikke vært noen suksess det heller, bare se på Brann?
– Jeg tror ikke Moldes tilnærming handler om presspillet deres, jeg tror det handler om å bryte ned vårt defensive spill og at de ønsker å ha kontroll på kampen og styre kampen. Så er fotball begge deler, innimellom må du forsvare deg og angripe. Det tror jeg er likt for begge lag, avslutter Knutsen.

Mulig Hauge-exit: – Han er nær umulig å erstatte

UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54