Populære sporter
All sport
Vis alt

Klubblegenden forlenger kontrakten: – Symbolet på vår spillestil

Stein-Erik Stormoen

Publisert 13/10/2021 klokken 20:02 GMT+2

Allerede i fjor slettet han den 43 år gamle rekorden på antall kamper for Strømsgodset. Nå er det klart at Lars-Christopher Vilsvik blir på Marienlyst i to år til.

Lars-Christopher Vilsvik, Jostein Flo

Foto: NTB

Helt tilbake i 2009 kom da 20 år gamle Lars-Christopher Horst Jan Vilsvik, norsk-tyskeren som er født i Berlin, til Drammen på prøvespill.
Når vi nå skriver 2021 troner han øverst på Godsets adelskalender med hele 355 kamper.
I fjor passerte han Inge Thun og Tor Alsaker-Nøstdahl med kamp nummer 330, og mannen som straks fyller 33 år vil få enda flere kamper i sesongene som kommer.
Strømsgodset melder nemlig på sine nettsider at backen har forlenget avtalen med klubben med to nye år.
– Jeg har hele veien sagt at jeg har lyst til å fortsette og etter hvert avslutte karrieren her. Det var helt klart mitt førstevalg, og jeg er veldig glad for at det gikk i orden, sier Lars Vilsvik ifølge godset.no.
Vilsvik, som også har vært innom landslaget, har vunnet seriegull og cupgull og sanket med seg to seriesølv.
Det har vært både opp- og nedturer i hans lange Strømsgodset-karriere, og selv om oppladningen til årets sesong ble av den blytunge sorten utenfor banen, har laget reist seg og prestert mye bedre enn de dystre forhåndstipsene levnet dem sjanser om.
– Det trigger meg veldig å se at vi har muligheten til å bygge noe nytt nå. Vi har hatt en god sesong, også er det selvfølgelig utviklingspotensial, men vi er på riktig spor. Det frister å være med på dette, for med hardt arbeid og riktig tankegang har vi sett tidligere hvordan det kan gjøres og hvordan det kan bli, sier Vilsvik.
Ifølge Jostein Flo, leder for sport og spillerlogistikk, får ikke Vilsvik nå ny kontrakt på bakgrunn av av merittlisten, men at han har hatt en fantastisk sesong og spilt opp mot sitt beste, og at de fortsatt ser en stor sportslig fremtid i ham.
– Han er selve symbolet på vår spillestil. En offensiv vingback som publikum på Marienlyst elsker. Samtidig er han atletisk, holder kroppen ved like og trener mye. Han viser en enorm profesjonalitet, og vi kommer til å dra stor nytte av Lars på banen også i de to neste årene, sier Flo til godset.no.
picture

Unge Godset: – Mest positive overraskelsen i ligaen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame