Lillestrøm - Kristiansund 1-1 (0-1)
Første sjanse i kampen kom i det sjette minutt da Lillestrøms Mathew fant Krogstad, som igjen sendte en stikker til Lehne Olsen. Ballen gikk lavt, men passerte en drøy meter utenfor stengene til McDermott.
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
5 TIMER SIDEN
Så en ny sjanse for Lillestrøm i det 24. minutt. Moses fikk ballen med Lehne Olsen og Daniel Gustaffson. Gustafsson satte den i mål, men scoringen ble annulert grunnet offside.
Etter 36. minutter var det gjestene fra Kristiansund som tok kontrollen. Pellegrino la inn ballen fra kant, til en målsulten Kastrati i boks. Kastrati satt den enkelt i nettveggen og det sto 0-1 på Åråsen.

Flere sjanser

Etter baklengsmålet var Lillestrøm kjapt tilbake med en ny sjanse. Denne gangen var det Moses som fikk ballen rett utenfor 16-meteren, men også denne sjansen for gultrøyene gikk utenfor.
Første omgang på Åråsen startet noe tamt, men tok seg opp med flere gode sjanser til begge lag. Lagene gikk til pause, og det sto 1-0 til gjestene.
Det ble en nok så rolig start på 2. omgang også, med to lag som begge ønsket å føre ball.
I det 58. minutt kunne endelig hjemmelaget juble. Knudsen fikk ballen i en fin posisjon, og la inn. Kristiansund-keeperen ga retur, og Ødemarkbakken satte ballen i mål. Det sto dermed 1-1 på Åråsen.
Dette ble også sluttresultatet i en kamp uten de alt for store høydepunktene.

Slik startet lagene:

Lillestrøm (4-3-3):
Matvei Igonen. Aleksander Melgalvis, Sheriff Sinyan, Tobias Salquist, Simen Kind Mikalsen. Ifeanyi Mathew, Torbjørn Kallevåg, Fredrik Krogstad. Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen og Ebyie Moses.
Kristiansund (4-3-3):
McDermott, Sørmo, DP Ulvestad, Coly, Aasbak, Hopmark, Kalludra, Diagne, Sørli, Kastrati, Pellegrino.
Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
I GÅR PÅ 13:07
Eliteserien
Tilbake i manesjen etter turbulent vår: – Det var riktig å gi seg
14/09/2021 PÅ 07:49