Populære sporter
All sport
Vis alt

Var i rute til overraskende retur – må likevel starte på benken

Oppdatert 28/06/2020 klokken 15:53 GMT+2

Amahl Pellegrino var forventet å starte søndagens møte mot Mjøndalen, men kom seg ikke gjennom den fysiske testen før kampstart.

Amahl Pellegrino

Foto: Scanpix

Amahl Pellegrino fikk seg en smell i kneet mot Aalesund for en uke siden, men bet tennene sammen og fortsatte. Det resulterte i hat trick og storspill i 7-2-seieren.
Etter kampen ble smertene bare verre og verre. Da 30-åringen sto opp mandag, klarte han knapt å gå.
– Det var noe som plutselig kjentes helt feil etter kampen, jeg kunne ikke gå, kunne ikke bøye kneet, kunne ikke noe som helst. På mandagen der var jeg redd for å være veldig lenge ute. Men nå har jeg tatt MR og det viste at jeg har fått et slag i leddbåndet, sa Pellegrino til Eurosport.
30-åringen var naturligvis ikke med til Haugesund onsdag, en kamp som endte 2-2.
I forkant av søndagens møte med Mjøndalen kom meldingen om at Pellegrino var tilbake i KBKs startellever. 30-åringen måtte riktignok testes før den endelige beslutningen skulle tas, men man var optimistiske på Pellegrinos vegne. Nå viser det seg at angrepsstjernen ikke kom seg gjennom den fysiske testen, og må starte kampen på benken.
Pellegrino har fortsatt der han slapp etter fjorårets enorme høstsesong, og står med tre mål og en målgivende til nå denne sesongen. Christian Michelsen og co er garantert fornøyde med angrepsspillerens raske retur – Mjøndalen er ubeseiret etter tre runder og står med kun ett baklengsmål.
Mjøndalen – Kristiansund ser du på Dplay fra 18.00. Slik skaffer du deg tilgang!
picture

På tredjeplass i verden på spesiell trener-liste: – Det var rart å se

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame