Amahl Pellegrino fikk seg en smell i kneet mot Aalesund for en uke siden, men bet tennene sammen og fortsatte. Det resulterte i hat trick og storspill i 7-2-seieren.
Etter kampen ble smertene bare verre og verre. Da 30-åringen sto opp mandag, klarte han knapt å gå.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Det var noe som plutselig kjentes helt feil etter kampen, jeg kunne ikke gå, kunne ikke bøye kneet, kunne ikke noe som helst. På mandagen der var jeg redd for å være veldig lenge ute. Men nå har jeg tatt MR og det viste at jeg har fått et slag i leddbåndet, sa Pellegrino til Eurosport.
30-åringen var naturligvis ikke med til Haugesund onsdag, en kamp som endte 2-2.
I forkant av søndagens møte med Mjøndalen kom meldingen om at Pellegrino var tilbake i KBKs startellever. 30-åringen måtte riktignok testes før den endelige beslutningen skulle tas, men man var optimistiske på Pellegrinos vegne. Nå viser det seg at angrepsstjernen ikke kom seg gjennom den fysiske testen, og må starte kampen på benken.
Pellegrino har fortsatt der han slapp etter fjorårets enorme høstsesong, og står med tre mål og en målgivende til nå denne sesongen. Christian Michelsen og co er garantert fornøyde med angrepsspillerens raske retur – Mjøndalen er ubeseiret etter tre runder og står med kun ett baklengsmål.
Mjøndalen – Kristiansund ser du på Dplay fra 18.00. Slik skaffer du deg tilgang!

På tredjeplass i verden på spesiell trener-liste: – Det var rart å se

Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31