Amahl Pellegrino fikk seg en smell i kneet mot Aalesund for en uke siden, men bet tennene sammen og fortsatte. Det resulterte i hat trick og storspill i 7-2-seieren.
Etter kampen ble smertene bare verre og verre. Da 30-åringen sto opp mandag, klarte han knapt å gå.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Det var noe som plutselig kjentes helt feil etter kampen, jeg kunne ikke gå, kunne ikke bøye kneet, kunne ikke noe som helst. På mandagen der var jeg redd for å være veldig lenge ute. Men nå har jeg tatt MR og det viste at jeg har fått et slag i leddbåndet, sa Pellegrino til Eurosport.
30-åringen var naturligvis ikke med til Haugesund onsdag, en kamp som endte 2-2.
I forkant av søndagens møte med Mjøndalen kom meldingen om at Pellegrino var tilbake i KBKs startellever. 30-åringen måtte riktignok testes før den endelige beslutningen skulle tas, men man var optimistiske på Pellegrinos vegne. Nå viser det seg at angrepsstjernen ikke kom seg gjennom den fysiske testen, og må starte kampen på benken.
Pellegrino har fortsatt der han slapp etter fjorårets enorme høstsesong, og står med tre mål og en målgivende til nå denne sesongen. Christian Michelsen og co er garantert fornøyde med angrepsspillerens raske retur – Mjøndalen er ubeseiret etter tre runder og står med kun ett baklengsmål.
Mjøndalen – Kristiansund ser du på Dplay fra 18.00. Slik skaffer du deg tilgang!

På tredjeplass i verden på spesiell trener-liste: – Det var rart å se

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58