Nicolaj Thomsen har signert en avtale med Oslo-klubben ut 2021-sesongen.
Det melder klubben på sine hjemmesider.
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
10 TIMER SIDEN
Midtbanespilleren fra Skagen spilte under Ståle Solbakken i FC København fra 2017 og fram til Solbakken med presentert som norsk landslagssjef.
– Vi har ikke lagt skjul på at vi har jobbet med å forsterke troppen i dette overgangsvinduet, og da er det godt å kunne fortelle at Nikolaj nå er Vålerenga-spiller. Han er en svært anvendelig spiller som har fått gode skussmål fra sin tidligere sjef, Ståle Solbakken, sier sportssjef i Vålerenga Jørgen Ingebrigtsen til egen klubb.
Også nyervervelsen deler sine tanker om å være på plass i Oslo.
– Det føles veldig deilig. Det er lenge siden jeg har følt meg så motivert for å komme i gang. Det er et fantastisk anlegg her, og jeg gleder meg til å spille foran supporterne, sier Thomsen.
Dansken er allsidig spiller som kan bekle flere av posisjonene på midten. Før Thomsen ble klar for FCK i 2017, har han spilt i Nantes i Frankrike og danske Aalborg. Thomsen hentes som bosmanspiller, etter at han 1. juli ikke valgte å fortsette i FCK. Han har siden da lett etter neste stoppested i karrieren.
Den ferske VIF-spilleren står også oppført med én a-landskamp for Danmark, i 2014, i tillegg til at han har over 30 aldersbestemte landskamper.
Eliteserien
Ny hodesmell for RBK-spissen – måtte forlate treningsfeltet
14 TIMER SIDEN
Eliteserien
Flere profiler usikre før nøkkelkamp: – Krysser fingrene
15 TIMER SIDEN