Populære sporter
All sport
Vis alt

Klar for ny klubb – tar følge med stopperkompisen fra LSK

Carl Henning Biørnstad

Publisert 29/12/2022 klokken 12:45 GMT+1

Dagen etter at midtstopper Colin Rösler ble bekreftet klar for svenske Mjällby, tar tidligere stopperkollega i LSK Tom Pettersson følge med nordmannen.

Mads Hedenstad Chistiansen, Tom Pettersson og Colin Rösler.

Foto: NTB

Det bekrefter den svenske klubben på sine hjemmesider torsdag.
Tom Pettersson har skrevet under på en to-årig kontrakt med Mjällby, og vender med det tilbake til svensk fotball og Allsvenskan. Stopperen står allerede med hele 171 kamper i Sveriges øverste divisjon, for henholdsvis IFK Göteborg og Östersund.
– Vi har lett etter en midtstopper med lederegenskaper, og derfor kjennes det veldig godt å endelig få landet en avtale med Tom. Her har vi fått inn en erfaren midtstopper som står med mange kamper i Allsvenskan. Tom kommer til å bidra sterkt med sin styrke og sin fine venstrefot. Dette er en stopper som alltid gir alt, både i trening og kamp, understreker sportssjef i Mjällby Hasse Larsson til egen klubb.
Tom Pettersson er på utgående kontrakt i Lillestrøm, og kan dermed gå gratis fra klubben over nyåret. Svensken kom fra Cincinnati til LSK i august i fjor, og har siden da vært en viktig spiller for Geir Bakke og Petter Myhre.
Totalt endte 32-åringen med 42 kamper for Fugla.
Avtalen med Pettersson kommer under 24 timer etter at Mjällby bekreftet at de hadde signert den norske stopperen - og tidigere Lillestrøm-spiller - Colin Rösler. Rösler terminerte kontrakten med LSK tidligere i desember, men nå gjenforenes altså de to stopperne i Allsvenskan.
Så du denne?
picture

Ambisiøs Isnes: – Skal bygge Godset opp og fram i norsk fotball igjen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame