Det har vært tynt på stopperplass hos Brann i det siste. Både Bismar Acosta og Ole Martin Kolskogen har vært ute med skader. I tillegg har rutinerte Vegard Forren slitt med en vond akilles. I søndagens 1-3-tap mot Bodø/Glimt måtte han ut etter 76 minutter. Etterpå sa han følgende om problemet:
– Når jeg må ut på løpeturer, så er det noe som ikke er bra bak der. Jeg vil gjerne beholde hundre prosent av farten min, eller så blir jeg helt ordinær, sa han og gikk langt i å si at han er uaktuell til søndagens bortekamp mot Kristiansund.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
8 TIMER SIDEN
– Man skal aldri si aldri. Føler jeg meg bedre, skal jeg nok banke på døra, men jeg må ta det på alvor. Det har nok gått litt for lenge.
Nå bekrefter Brann-lege Magnus Myntevik at Forren må ta det litt med ro. Stopperen ble undersøkt mandag. Konklusjonen var at akillesen er overbelastet.
– Han er jo en tøffing som presser seg, men nå går det ikke lenger, sier Myntevik.

Vanskelig å si nøyaktig hvor lenge han er ute

Legen forteller at det er vanskelig å gi et tidspunkt for når Forren er hundre prosent tilbake.
– Det er jo sånn at han har hatt vondt en stund. Nå får han litt alternativ trening og behandling. Den kommende uken vil vise hvor fort dette går over.
Brann ønsker gjerne å få Forren tilbake i toppform, men det pleier altså å variere hvor lang tid det tar å komme seg etter en slik skade:
– Et par uker går det fort, sier Myntevik.

Forsterkning inn?

Etter kampen mot Glimt sa Brann-trener Kåre Ingebrigtsen at Forren fort ville blitt spart om situasjonen hadde vært annerledes. Da startet Kolskogen ved siden av Forren, mens Acosta kom inn til det som bare var hans andre kamp siden slutten av juli.
– Om vi hadde vært mer solide på plassen, ville vi nok sagt at han (Forren) ikke skulle spilt. Han ga alt i dag, og det var tøft, sa Ingebrigtsen og la til:
– Vi trenger litt folk og.
Nå må treneren sannsynligvis klare seg uten 32-åringen i noen uker før han kan gjøre en innsats for Brann igjen.
Det kan imidletid komme forsterkninger. Den islandske landslagsstopperen Jón Gudni Fjóluson skal være nær en overgang til Brann. BA møtte ham da han landet på Flesland under søndagens kamp.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23