Kjetil Rekdal har skrevet under på en treårsavtale med RBK. Det skriver klubben på sine hjemmesider.
– Å spille foran et fullsatt Lerkendal som er forent. Som vil det beste for Rosenborg og gleder seg til å komme på kamp, og pusher laget fremover for å score mål, sier Rekdal på spørsmål om hva han gleder seg mest til.

– Skal gjøre RBK til en vinnerklubb igjen

Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
I GÅR PÅ 13:07
Kjetil Rekdal får med seg assistenten fra HamKam Geir Frigård, som også har signert en avtale på tre år med trondheimsklubben. Den tidligere seriemesteren med Vålerenga gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i RBK.
– Det trigger helt enormt. Jeg har vært i denne bransjen som trener i over tjue år, og dette er første gang jeg får muligheten til å starte i en toppklubb, som vi skal gjøre til en vinnerklubb igjen, sier Kjetil Rekdal i videointervjuet som er publisert på Rosenborgs YouTube-kanal.
Intervjuet, som er gjort inne i hjemmegarderoben på Lerkendal, varer i 15 minutter, der Rekdal blant annet forklarer hvorfor valget falt på Rosenborg, tidligere konflikter med klubben og hvilke grep han skal gjøre for å få RBK til toppen norsk fotball igjen.
– Rosenborg skal være et attraktivt lag som skal vinne kamper, og det er det som er målsetningen her. Så vet vi at vi må kjempe for å få RBK tilbake dit igjen, forteller han videre.
Kjetil Rekdal har tidligere tatt seriegull med Vålerenga (2005), samt cupgull med samme klubb i 2002. Med Aalesund tok han to cupgull på tre sesonger, i 2009 og 2011.
I 2021 ledet Rekdal HamKam til opprykk til Eliteserien etter en kruttsterk sesong i OBOS-ligaen. Under Fotballfesten i forrige uke ble 53-åringen kåret til Årets trener i OBOS-ligaen.

Viktig å få med Frigård

Søndag kunne Hamar Arbeiderblad melde at Rosenborg og HamKam var enige om en pris for Frigård og Rekdal. Discoverys ekspert Joacim Jonsson mente søndag at Rosenborg "ikke hadde noe valg, og at det var ufravikelig å få med Frigård til Trondheim".
Rekdal forklarer overfor sin nye klubb hvorfor det var viktig å få med kollegaen nordover.
– Det var utrolig viktig for meg. Geir er utrolig dyktig, og vi utfyller hverandre på en fantastisk måte. Han er ambisisøs, så deler vi en del av det vi har på feltet. Det er en veldig god kjemi mellom oss. Jeg vet at det er mange som tror at jeg ikke er på feltet, men det er jeg - hver eneste dag, ler "Reka".
Rosenborg har kalt inn til pressekonferanse med Kjetil Rekdal og resten av klubben klokken 13:00.
Eliteserien
Knutsen om det kommende overgangsvinduet: – Et vanskelig marked
I GÅR PÅ 13:06
Eliteserien
Rekdal endelig klar – gjenforenes med «Paco»
I GÅR PÅ 08:02