Kristiansund henter Snorre Strand Nilsen til klubben. Høyrebacken kommer fra spill i Raufoss og har signert en kontrakt med varighet på tre år med KBK. Det skriver klubben på egne nettsider.
– Jeg er utrolig glad for å ha signert for KBK, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Dette er noe man har jobbet for hele livet, så det er jo en guttedrøm som går i oppfyllelse, sier Snorre Strand Nilsen til kristiansundbk.no.
Nilsens kontrakt med Raufoss utløper ved nyttår. Etter det spiller 23-åringen for Kristiansund.
Eliteserien
Tror nesten ikke sine egne øyne når de ser Brann-keeperens tabbe
15 MINUTTER SIDEN
– Jeg gleder meg til å jobbe med Michelsen, en trener jeg har beundret de siste årene! Jeg håper at jeg kan være med å bidra til at klubben kan ta medalje og kanskje et lite Europa eventyr, innrømmer Snorre Strand Nilsen.
Nilsen beskriver seg selv som en offensiv back som liker å bli med fremover og har kapasitet til å løpe mye. Klubben er fornøyd med signeringen.
– I Snorre får vi bedre dekning på backplass på høyresiden. Han er en offensiv back, med gode innlegg og en meget god dødballfot. I tillegg til at han kan spille back, har han også erfaring som midtbanespiller, sier Kenneth A. Leren, avtroppende sportslig leder i Kristiansund Ballklubb til eget nettsted.
Eliteserien
Etterlyser rødt kort: – Utsetter motspiller for fare i aller høyeste grad
39 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Kritisk til gratisbilletter: – Ingenting i toppfotballen å gjøre
EN TIME SIDEN