Kristiansund henter Snorre Strand Nilsen til klubben. Høyrebacken kommer fra spill i Raufoss og har signert en kontrakt med varighet på tre år med KBK. Det skriver klubben på egne nettsider.
– Jeg er utrolig glad for å ha signert for KBK, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Dette er noe man har jobbet for hele livet, så det er jo en guttedrøm som går i oppfyllelse, sier Snorre Strand Nilsen til kristiansundbk.no.
Nilsens kontrakt med Raufoss utløper ved nyttår. Etter det spiller 23-åringen for Kristiansund.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
– Jeg gleder meg til å jobbe med Michelsen, en trener jeg har beundret de siste årene! Jeg håper at jeg kan være med å bidra til at klubben kan ta medalje og kanskje et lite Europa eventyr, innrømmer Snorre Strand Nilsen.
Nilsen beskriver seg selv som en offensiv back som liker å bli med fremover og har kapasitet til å løpe mye. Klubben er fornøyd med signeringen.
– I Snorre får vi bedre dekning på backplass på høyresiden. Han er en offensiv back, med gode innlegg og en meget god dødballfot. I tillegg til at han kan spille back, har han også erfaring som midtbanespiller, sier Kenneth A. Leren, avtroppende sportslig leder i Kristiansund Ballklubb til eget nettsted.
Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51