Mens værgudene var i det omskiftelige hjørnet med alt fra sol til hagl under treningstiden på Lillestrøm mandag, oppholdt kapteinen seg innendørs med alternativ trening.
– Det er litt vanskelig å si, jeg har fått en helt haug med behandling på det i dag. Uten at vi tror det er noen store greier, så tar vi det litt dag for dag. Bank i bordet, jeg har ikke så mye erfaring med strekker, sier Lehne Olsen til Discovery.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24

Hadde ønsket 90 minutter

For i søndagens treningskamp mot Mjøndalen gikk Lehne Olsen av med det som omtales som en kjenning i lysken, og inntil videre skal han fortsette med behandling og alternativ trening. Samtidig lanserer han en annen potensiell forklaring enn at det nødvendigvis dreier seg om en strekk.
– Jeg er ikke helt sikker på hva som er forskjell på strekk- og krampetendenser, og vi hadde hatt en skikkelig tøff uke. Både onsdag, torsdag og fredag la vi ned mange meter og mange høyhastighetsløp, så jeg håper det bare er noen krampetendenser i lysken og kroppen sa fra at det hadde vært mye. Vi får se, vi tar det som sagt fra dag til dag og så blir det litt opp til hvordan jeg føler meg og hva trenerteamet vil og mener.
– Men jeg legger ikke skjul på at det hadde vært godt med en 90 minutter og skikkelig gjennomføring nå, før det virkelig setter i gang.
LSK-trener Geir Bakke forteller til egen klubb at de ikke turte å la Lehne Olsen spille videre.
– Han kjente det litt i lysken da han var i full spurt, og slike varselsignal må vi ta på alvor. Forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig. Thomas var god før han ble byttet ut, sier Bakke i et intervju til egen klubb.

– Det ser bra ut

Lillestrøm er et av lagene som både har måttet vente med treningskamper, men ikke minst også måttet ta en lang pause i treningen etter at Viken-området de er en del av, ble stengt ned.
– Det var egentlig meningen at vi skulle få litt mer spilletid hele gjengen, men jeg tror nok de gjorde lurt i å begynne å ta av folk etter 60 minutter. Det var en tøff uke.
De tapte 2-1 mot Mjøndalen, etter en Sondre Solholm Johansen-scoring på dødball og et selvmål av Espen Garnås. Ifølge rapportene hadde LSK mye ball og en god del sjanser i kampen, uten å få mer uttelling.
– Jeg synes det ser bra ut, og de tre kampene viser at vi er inne på ting. Det er noe å rette på spillemessig, men samtidig spilte vi Mjøndalen litt gode. Vi lagde en hel haug av dødballer, og det er kanskje den største styrken deres. Det er slike ting vi må luke bort, se an motstanderen og bruke mer erfaring, smartness og kynisme, sier han og legger til:
– Vi vet at de er bra på dødball og at det blir krig hele veien. Da er de rett og slett et helvete å spille mot. Det må vi unngå i større grad, samtidig som vi kunne straffet dem enda mer på tre store sjanser før kvarteret var spilt. Alt i alt ser det lovende ut.
Se høydepunktene fra kampen mellom Mjøndalen og Lillestrøm her:

Scoret mot klubben som har jaktet han: Se høydepunktene mellom MIF og LSK

Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51