Søndagens kamp mot Rosenborg på Lerkendal er i fare for Odd-bauta Steffen Hagen etter smellen han pådro seg forrige runde. Det skriver Telemarksavisa torsdag morgen.
Etter å ha ledet 4-1 helt fram til det 87. minutt var det en slagen Odd-gjeng som måtte se at Haugesund satt inn hele tre mål før dommeren blåste av kampen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
I tillegg til at det kun ble ett poeng til serietreeren, var også skaden til Steffen Hagen et skår i gleden for Jan Frode Nornes og resten av Odd-leiren. Etter 50 spilte minutter pådro Hagen seg en hjernerystelse og et solid kutt i hodet, noe som naturligvis førte til at kapteinen måtte byttes ut. Nå innrømmer 34-åringen at han aldri har hatt en slik smell før.
– Det går greit og jeg tar det gradvis, men jeg er spent på hvordan det blir når jeg legger på mer belastning. Angående kampen på søndag, så får vi bare se hvordan det går de neste dagene. Jeg har aldri hatt en slik smell før, sier han til TA.
– Onsdag var jeg bare med på oppvarmingen og løp litt, legger han til.
Søndagens kamp mellom Rosenborg og Odd på Lerkendal kan på mange måter defineres som «sølvkampen» i Eliteserien. Til tross for at det er en god dose poeng å spille for, kan laget som eventuelt stikker av med alle tre poengene, unne seg en luke på andreplass. Torsdag skal derimot Rosenborg ut i den avgjørende playoff-kampen mot PSV Eindhoven, og trønderne har derfor færre dagers hvile enn laget fra Skien.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55