Bodø/Glimt - Mjøndalen 2-0

Eliteserien
Brudd i ankelen for KBK-spiller – mister resten av sesongen
23/11/2020 PÅ 12:19

Mjøndalen hadde lagt bak seg en svært tung høst, og jaktet viktige poeng i kampen om å beholde plassen i den øverste divisjonen.

Gjestene måtte derimot reise tomhendte tilbake sørover etter to nettkjenninger av Kasper Junker, som for anlendingen bekledde en kantrolle på høyresiden.

– Det er kjedelig de to målene vi slipper inn der. Frem til de scorer det andre der, så er vi med i kampen, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Eurosport etter kampen.

– Vi spiller en bedre kamp mot Glimt enn vi har gjort mot mange andre. Vi møter Norges beste lag, og er med stort sett hele tiden - så det er ting å ta med seg her ifra også til tross for tap.

(Saken fortsetter under videoen) Til tross to mål luftet Kasper Junker frustrasjon etter kampen. Se intervjuet her:

Matchvinner Junker med tirade etter kampen: – Det er helt vanvittig

Junker-dobbel

Etter drøyt kvarteret spilt dyttet Ole Amund Sveen en av sine gamle lagkamerater i bakken og dommer Marius Hansen Grøtta pekte på straffemerket.

Junker var sikker som banken og sendte hjemmelaget i ledelsen.

Samme mann doblet også ledelsen halvveis ut i de siste 45 etter en lang ball fra Nikita Haikin. Dansken puttet dermed sitt 15. mål for sesongen og det sto 2-0 i Bodø.

Slik stilte lagene:

Bodø/Glimt: Haikin – Sampsted, Høibråten, Lode, Bjørkan – Konradsen, Berg, Saltnes – Boniface, Junker, Solbakken

Mjøndalen: Makani - Skaar Eriksen, Nakkim, Solholm Johansen, Olsen Solberg - Sveen, Rønning Ovenstad, Semb Aasmundsen, Dragsnes - Liseth - Brustad

Eliteserien
Suverene Bodø/Glimt sikret historisk gull: – Vi har flyttet grenser
22/11/2020 PÅ 20:51
Eliteserien
Vondt til verre for Mjøndalen – luken opp ble større
22/11/2020 PÅ 18:55