Bodø/Glimt - Mjøndalen 2-0
Mjøndalen hadde lagt bak seg en svært tung høst, og jaktet viktige poeng i kampen om å beholde plassen i den øverste divisjonen.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01
Gjestene måtte derimot reise tomhendte tilbake sørover etter to nettkjenninger av Kasper Junker, som for anlendingen bekledde en kantrolle på høyresiden.
– Det er kjedelig de to målene vi slipper inn der. Frem til de scorer det andre der, så er vi med i kampen, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Eurosport etter kampen.
– Vi spiller en bedre kamp mot Glimt enn vi har gjort mot mange andre. Vi møter Norges beste lag, og er med stort sett hele tiden - så det er ting å ta med seg her ifra også til tross for tap.
(Saken fortsetter under videoen) Til tross to mål luftet Kasper Junker frustrasjon etter kampen. Se intervjuet her:

Matchvinner Junker med tirade etter kampen: – Det er helt vanvittig

Junker-dobbel

Etter drøyt kvarteret spilt dyttet Ole Amund Sveen en av sine gamle lagkamerater i bakken og dommer Marius Hansen Grøtta pekte på straffemerket.
Junker var sikker som banken og sendte hjemmelaget i ledelsen.
Samme mann doblet også ledelsen halvveis ut i de siste 45 etter en lang ball fra Nikita Haikin. Dansken puttet dermed sitt 15. mål for sesongen og det sto 2-0 i Bodø.

Slik stilte lagene:

Bodø/Glimt: Haikin – Sampsted, Høibråten, Lode, Bjørkan – Konradsen, Berg, Saltnes – Boniface, Junker, Solbakken
Mjøndalen: Makani - Skaar Eriksen, Nakkim, Solholm Johansen, Olsen Solberg - Sveen, Rønning Ovenstad, Semb Aasmundsen, Dragsnes - Liseth - Brustad
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 PÅ 08:03
UEFA Europa Conference League
Pelle Politibil-kjendis: – Angrer på at jeg lot Mourinho få ta bilde med meg
13/04/2022 PÅ 17:31