LILLESTRØM (Eurosport):
Klubben meldte 1. februar at de for første gang siden 2000 skal skifte ut gressmatta på Åråsen stadion.
Eliteserien
Se høydepunktene: Overlegne Bodø/Glimt ydmyket Odd i målfest
20 TIMER SIDEN
Etter planen skulle det arbeidet starte 25. mai, dagen etter at Rosenborg hadde besøkt Romerike.
Da skulle den være klar til ny kamp 20. juni.
Torsdag 11. mars, en dag der snøen la seg som et iskaldt teppe over Østlandet, ble det også endelig bekreftet at seriestarten er utsatt til 1. og 2. mai.
Dermed kan det hende klubben rekker å utnytte pausen på en god måte.
– Vi har avtalt møte med leverandøren allerede til uka. Vi skal se på muligheten for å gjøre det nå. Er det fysisk mulig og smart å gjøre det, så går vi nok for det. Vi skal i samtaler nå til uka, og har en ambisjon om å kunne ta det før sesongstarten, sier daglig leder Robert Lauritsen til Eurosport.
– Har dere skjønt litt hvor det vil bære og kastet dere rundt?
– Vi har diskutert internt at dersom vi ikke skal spille fra andre påskedag, så vil det være naturlig å se på det. Vi har sittet og ventet på en konkret og klar beskjed.
Ifølge banemester Terje Hveding vil spillerne merke stor forskjell, og forhåpentlig får de et gressteppe på høyde med Lerkendal og Ullevaal, sier han til klubbens nettsider.
– Vårt banemannskap har en amsbisjon om at det skal bli Norges beste matte. Det betyr at når vi gjør det, må det være riktig. Det må gro riktig. Det beste hadde vi vært om vi får gjort mesteparten før påske, lagt på duk og la det vokse og gro på best mulig måte frem til seriestart, sier Lauritsen og legger til:
– Da får vi en suveren bane fra starten og ikke et stykke inn i sesongen. Det hadde vært glitrende å få til før. Planen er det å gjøre det på deler av treningsfeltet også, men det blir senere. Det viktigste er Åråsen og kamparenaen vår.
Eliteserien
Se høydepunktene: Rosenborg-debutanten imponerte i seieren mot Hamkam
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Knutsen med gode nyheter til Glimt-fansen: – Mye tyder på at han blir værende
I GÅR PÅ 17:19