Populære sporter
All sport
Vis alt

Kan snu utsettelsen om til sin fordel: – Har avtalt møte allerede til uka

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 11/03/2021 klokken 15:23 GMT+1

I dag kom den endelige bekreftelsen på at sesongstarten i Eliteserien utsettes. Det vet Lillestrøm å utnytte.

Tobias Svendsen

Foto: NTB

LILLESTRØM (Eurosport):
Klubben meldte 1. februar at de for første gang siden 2000 skal skifte ut gressmatta på Åråsen stadion.
Etter planen skulle det arbeidet starte 25. mai, dagen etter at Rosenborg hadde besøkt Romerike.
Da skulle den være klar til ny kamp 20. juni.
Torsdag 11. mars, en dag der snøen la seg som et iskaldt teppe over Østlandet, ble det også endelig bekreftet at seriestarten er utsatt til 1. og 2. mai.
Dermed kan det hende klubben rekker å utnytte pausen på en god måte.
– Vi har avtalt møte med leverandøren allerede til uka. Vi skal se på muligheten for å gjøre det nå. Er det fysisk mulig og smart å gjøre det, så går vi nok for det. Vi skal i samtaler nå til uka, og har en ambisjon om å kunne ta det før sesongstarten, sier daglig leder Robert Lauritsen til Eurosport.
– Har dere skjønt litt hvor det vil bære og kastet dere rundt?
– Vi har diskutert internt at dersom vi ikke skal spille fra andre påskedag, så vil det være naturlig å se på det. Vi har sittet og ventet på en konkret og klar beskjed.
Ifølge banemester Terje Hveding vil spillerne merke stor forskjell, og forhåpentlig får de et gressteppe på høyde med Lerkendal og Ullevaal, sier han til klubbens nettsider.
– Vårt banemannskap har en amsbisjon om at det skal bli Norges beste matte. Det betyr at når vi gjør det, må det være riktig. Det må gro riktig. Det beste hadde vi vært om vi får gjort mesteparten før påske, lagt på duk og la det vokse og gro på best mulig måte frem til seriestart, sier Lauritsen og legger til:
– Da får vi en suveren bane fra starten og ikke et stykke inn i sesongen. Det hadde vært glitrende å få til før. Planen er det å gjøre det på deler av treningsfeltet også, men det blir senere. Det viktigste er Åråsen og kamparenaen vår.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame