Det var TV2 som omtalte saken først.
– Hvis alt går i orden med det praktiske og personlige avtaler, så har han spilt sin siste Viking-kamp, sier Viking-trener Bjarne Berntsen til Eurosport.no.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
9 TIMER SIDEN
Viking skal ifølge kanalen ha godtatt et Pereira-bud på over 12 millioner kroner, men til Eurosport.no vil Berntsen ikke kommentere summen.
– Man kan alltids diskutere om man har fått nok penger for en spiller. Men her var det var ikke mer å hente av summer. Markedet er ikke slik det var for et år siden, det er veldig preget av korona nå. Slik situsjonen er i dag, synes vi det er en god avtale.
Han påpeker at både klubben og spilleren sa nei til flere interessenter i 2019.
Etter hva Eurosport får opplyst skal Pereira selv være positiv til en overgang til PAOK. Eurosport.no har vært i kontakt med venstrebacken, som ikke vil kommentere overgangen på nåværende tidspunkt.
– Her var det en klubb han hadde lyst til å gå til, så vi ble enige i dag. Adrian har også vært klar på at han ønsker dette, sier Bjarne Berntsen til Eurosport.no.
Dermed er det mye som tyder på at 21-åringen er på vei til den greske klubben PAOK, som endte på andreplass i den greske toppserien i fjor.
Sjefen er klar på at dette er noe man unner unggutten.
– Det er absolutt noe man kan unne Adrian. Han fikk sjansen i fjor og tok vare på den. Det er veldig bra for alle parter det her. Da viser vi at vi produserer spillere som er interessante for det utenlandske markedet.
PAOK sesongstarter mot Larisa fredag kveld.
For ikke lenge siden fikk vi være med hjem til casa de Pereira:

Bli med hjem til far og sønn Pereira: – Mye kødd med begge to

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52